Întâlnirea Partenerilor Sover Optica ● ediția a XXV-a

19/10/2020 - 24/10/2020

 

Pentru Sover Optica, 2020 marchează cel de-al 27-lea an de activitate pe piața națională a articolelor destinate îngrijirii vederii. Programată în luna mondială a vederii, cea de-a XXV-a ediție a Întâlnirii Partenerilor Sover Optica (#IPSO25) reconfirmă atractivitatea unui eveniment corporatist devenit tradițional pentru toți clienții Sover Optica. Fiecare ediție IPSO este o experiență memorabilă ce reușește să surprindă fie prin capacitatea de a se reinventa, fie prin concepția propriu-zisă a reuniunii, fie prin produsele lansate în cadrul evenimentului ori prin celebritățile invitate.

Workshopul evenimentului reprezintă cel mai important instrument pentru consolidarea imaginii companiei și pentru dezvoltarea relațiilor cu clienții strategici, având menirea, pe de o parte, de a facilita percepția întregului portofoliu de produse-servicii Sover Optica, iar, pe de altă parte, de a facilita contactul cu cele mai recente colecții purtând însemnele unor branduri celebre din industria mondială a ochelarilor. În cele șase zile ale evenimentului, Sover Optica va etala colecțiile de ochelari asociate sezonului de primavară-vară 2021 ce poartă însemnele unor nume celebre ale modei internaționale din sectorul haute couture (Loris Azzaro, Chantal Thomass) ori din portofoliul unor experți mondiali în diferite domenii (ceasuri și bijuterii precum Charriol), fie manufacturierilor de ochelari (Charmant Group, Trevi Coliseum, Trisottica) sau segmentelor eyewear designer (Blackfin, Lamarca sau Catherine de’ Medici).

Unul din elementele cheie ale succesului IPSO îl reprezintă promovarea consecventă a noutăților, fie că ne referim la materialele ori la tehnologiile de fabricație ale ochelarilor, fie la inovațiile din sectorul echipamentelor de șlefuit ori la cele din segmentul aparatelor pentru examinarea vederii.

Pentru această ediție aniversară, Sover Optica va expune unele din cele mai performante produse ale industriei de profil aparținând unor fabricanți câștigători ai trofeelor SILMO d`Or atât în octombrie 2020, cât și în octombrie 2017 – Pramaor Italia și Grosfilley Franța – sau în septembrie 2015 - Briot Attitude sistemul de șlefuit din segmentul premium fabricat de Luneau Technology Franța.

În cazul actualei ediții, mai mult ca niciodată, vom puncta un element cheie al accesoriilor vederii: purtarea ochelarilor nu ne înnobilează doar imaginea, ci ne poate salva viața*. Dacă sănătatea e vitală și dacă vederea este prioritară omului, atunci prevederea este cheia salvării omenirii. Este esențial să vedem bine, să discernem clar, să gândim precis și să acționăm eficient. E vital să fim solidari și responsabili.

Întreaga planificare a workshopului #IPSO25 va respecta normele de distanțare socială, evenimentul fiind conceput astfel încât participanții să lucreze în maximă siguranță. Cum este absolut firesc, nu numai că vom admira și proba live ochelari, ci îi vom alege cu drag și-i vom purta cu mare încredere.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

*

Într-o lume în care lupta cu noul coronavirus a redefinit “îngrijirea sănătății”, educația pentru sănătate a devenit o prioritate globală. Cu toții suntem foarte preocupați de măsurile de prevenție, deoarece oprirea contaminărilor nu depinde de numărul de spitale, ci de respectarea unor reguli simple de igienă. Deși nu este o noutate, ochelarii nu doar compensează viciile de refracție, ci ne pot salva viața. Studii recente atestă că ochelarii pot împiedica infecția cu SARS-CoV-2 deoarece „previn și descurajează purtătorii să-și atingă ochii, evitând astfel transferul virusului de pe mâini la ochi”.