Primăvara Noutăților Sover Optica – ediția a V-a

11/04/2019 - 13/04/2019

 

PRIMĂVARA NOUTĂȚILOR SOVER OPTICA (PNSO) este un eveniment corporatist destinat explorării celor mai noi colecţii de ochelari intrate în portofoliul Sover Optica odată cu sosirea primăverii 2019. Cea de-a 5-a ediție PNSO marchează un moment special – este prima reuniune profesională organizată de companie în care partenerii de afaceri vor lua contact cu noul sediu social Sover Optica.

Evenimentul înlesnește nu numai testarea ori evaluarea modelelor de ochelari, ci și contactul cu întregul portofoliu de produse-servicii Sover Optica, contribuind la consolidarea relațiilor cu clienții și promovarea imaginii corporatiste. Prin natura interactivă a workshopului PNSO, forţele de vânzare asigură atât informarea clienților privind caracteristicile tehnice ale ochelarilor – materiale utilizate și tehnologii aplicate, cât și comunicarea kitului de marketing – adresabilitatea și personalitatea colecției, modalități de promovare, expunere și vânzare.

Pe parcursul celor trei zile se vor putea viziona peste 2700 de modele de rame de ochelari pentru vedere și ochelari de soare. Programat la noul sediu Sover Optica din București, workshopul PNSO va etala colecții de ochelari ce acoperă un amplu sortiment valoric – high-end, premium, medium și budget, precum și o mare diversitate de materiale pornind cu titan, beta-titan, Excellence Titan, Sandvik Nanoflex™, aluminiu, oțel inoxidabil sau monel și continuând cu Trogamid CX, Grilamid TR 90, ULTEM, Rilsan®Clear, fibră de carbon, nylon, acetat de celuloză sau propionat de celuloză.

Fiind un eveniment dedicat îngrijirii vederii, e bine de subliniat faptul că PNSO succede Zilei Mondiale a Optometriei (23 martie) și Zilei Mondiale a Sănătății (7 aprilie), ambele aducând în prim plan dreptul la sănătate, un drept egal pentru oricine și oriunde. În atingerea acestui deziderat, configurarea unui puternic sistem de asistență medicală primară pentru sănătate joacă un rol esențial. Privit din această perspectivă, PNSO se sobordonează misiunii Sover Optica, societate implicată de peste 25 de ani în promovarea culturii vederii în România. Faptul că Sover Optica organizează un eveniment destinat ochelarilor – considerați cel mai răspândit și cel mai simplu mijloc de compensare optică, atestă principiul potrivit căruia îngrijirea vederii solicită o abordare multisectorială integrată, având nevoie de infrastructură (aparate, echipamente și instrumentar) și competențe adecvate celui mai important și celui mai solicitat dintre simțuri.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Sover Optica va expune la PNSO următoarele colecții de ochelari:

- Azzaro, Loris Azzaro, Charriol, Chantal Thomass,  Vicomte A (Grosfilley Lunettes – Franţa)

- Blackfin (Pramaor – Italia)

- Clark, Clarkids, Trevi 1971 și Coliseum (Trevi Coliseum – Italia)

- Charmant-Z, LineArt Charmant, Charmant Titanium Perfection, Charmant Perfect Comfort și Adlib (Charmant Group – Japonia)

- Active Collection, Light and Flexible, Light and Flexible Clip-on, Enjoy Sun (Centro Style – Italia)

- H1N1 Eyewear și #Enjoy Eyewear (4Planets – Italia)

- Just Cavalli, Roberto Cavalli, Timberland, Tom Ford (Marcolin Spa – Italia)