Ad Lib

 

Catalogul Ad Lib – 2022 Jan

Catalogul Ad Lib – 2022 July

Ad Lib ● Etimologie

Ad Lib este un termen derivat din expresia latină, “Ad libitum”, care înseamnă “fii liber” sau “după voie” ori “cum vă place”. În prezent, semnificația “Ad Lib” este utilizată în domeniul muzical pentru a eticheta sesiuni live de improvizații.

 

Ad Lib ● cea mai recentă colecție Charmant de monturi optice realizate din titan

Ad Lib e cel mai tânăr brand din portofoliul grupului Charmant – culorile și formele monturilor se inspiră din cele mai recente tendințe ale modei, tehnologiei, sportului și culturii pop. Prima colecție de rame de ochelari Ad Lib a fost lansată în 2010,  dorind să contrazică mitul potrivit căruia ramele din titan sunt întotdeauna culorate în nuanțe de gri, negru sau maro, fiind concepute pe gustul unui segment matur de purtători. Ad Lib extinde adresabilitatea colecțiilor Charmant către publicul tânăr, designul ramelor exprimând vitalitate, prospețime, vioiciune.

 

Ad Lib ● flexibilitate, biocompatibilitate, durabilitate și confort în purtare

Detaliile transformă fiecare ramă Ad Lib într-o piesă distinctivă, capabilă să reflecte stilul și gustul personal. Făcând apel la aliaje de titan și tehnologii dezvoltate de Charmant, monturile Ad Lib sunt caracterizate de proprietăți fizice ce le asigură un comportament peste media altor colecții de ochelari din aceeași categorie.

 

Ad Lib ● ancorată în cultura urbană, este o colecție de ochelari adresată ambelor genuri

Ad Lib se adresează purtătorilor ce-și exprimă cu dezinvoltură personalitatea și se bucură de modă.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Începând cu luna martie 2017, colecţiile de ochelari Ad Lib fabricate de Charmant Group sunt distribuite în România de către Sover Optica.

Apăsând aici, puteți vizualiza actuala colecție de monturi optice Ad Lib Charmant.

Apăsând aici, puteți vizualiza videoclipul campaniei de imagine Ad Lib Charmant 2021.