#Enjoy Eyewear

 

Catalogul colectiei vedere 2018
Catalogul colectiei soare 2018

Colecția #ENJOYEyewear se poziționează în segmentul budget, fiind proiectată, fabricată și distribuită sub licenţă proprie de către compania italiană 4Planets Srl.

Despre brandul #ENJOY

#ENJOYEyewear răspândește specificul italian în spațiul comunității europene, un fapt tradus prin mixul dintre patrimoniul cultural, gastronomia și geografia peninsulei. Într-o țară cuprinsă între paralele 35° și 47°, înconjurată de ape și având coaste marine pe o lungime 7600 km, relația cu soarele este un fapt cotidian. De aici a pornit ideea de a oferi tinerilor o linie de ochelari configurată pe gustul lor, dar și adaptată puterii lor de cumpărare. Nepropunându-și să ajungă nici cei mai scumpi, nici cei mai frumoși din lume, ochelarii de soare #ENJOYEyewear au adoptat strategia de a fi cei mai buni în categoria street style, fiind adresați tinerilor cu vârste ce pornesc de la 17 și ajung la 37 de ani. Un slogan celebru din universul auto rezumă efortul fondatorilor: „Noi nu suntem primii. Noi ne străduim mai mult”. Rescris cu valorile brandului, sloganul #ENJOYEyewear ar deveni: “Când vine vorba de ochelari de soare, noi ne străduim mai mult. Cu #EnjoyEyewear, ochii se bucură mai tare.”

 

Despre ochelarii de soare #ENJOY

Ochelarii de soare #ENJOY degajă vitalitate și optimism, însușiri apreciate de membrii generației Z. Purtarea ochelarilor #ENJOY și, mai ales, promovarea lor în social media e favorizată de dorința de autoexprimare specifică milenialilor. Pentru acest segment de consumatori, aflat cu un pas înaintea tehnologiilor, purtarea ochelarilor este un prilej de bucurie, ochelarii fiind priviți drept actori sociali ce rezonează cu personalitatea.

Caracterul unitar al colecției #ENJOYEyewear 2018 este dat atât de reinterpretarea în cheie modernă a unor forme iconice – round, aviator sau cat-eye, cât și de aspectul plat al lentilelor. Numitorul  comun al ochelarilor de soare #ENJOY sunt contrastele de materiale, liniile curajoase și cromatica îndrăzneață. Pe lângă modele cu anouri închise, colecția 2018 propune structuri de tip mască de schi (EJ020 și EJ021) sau de tip “formă în formă” ori „2 în 1”. Modelele confecționate din oțel inoxidabil EJ009, EJ013 sau EJ016 au pe circumferință o dublură ce prelungește vizual conturul anoului primar decupat după rețeta round.

Livrate la un preț competitiv și garantate 2 ani, toate cele 18 modele #ENJOY sunt echipate cu filtre polarizante din triacetat, dovedind astfel consecvența italienilor de la 4Planets în privința calității protecției solare. Fiind un brand cu rădăcini mediteraneene, #ENJOYEyewear răspândește specificul italian în spațiul comunității europene.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind fiecare dintre ochelarii #ENJOY.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu luna martie 2018, colecţiile #ENJOYEyewear sunt distribuite în România de către Sover Optica.