John Lennon Eyewear

 

Catalogul colectiei 2016
Supliment Catalog 2017
Catalogul colecției 2017
John Lennon Eyewear se poziționează în segmentul medium, fabricantul francez KNCO considerând că proliferarea unui model iconic pentru toți iubitorii de ochelari merită continuată în rândul oricărei audiențe, indiferent de vârstă , gen sau meridian.

John Lennon Eyewear este o colecție exemplară pentru istoria ochelarilor, meritul legendarului muzician britanic pentru celebritatea tipologiei round fiind indiscutabil. Stilul Lennon este corelat cu imaginea personajului din spatele ochelarilor, forma circulară sugerând minimalism și puritate formală, perfecțiune și echilibru, inteligență și erudiție. Transformarea anoului circular într-un design atemporal ce este asociat cu fondatorul Beatles este efectul unei acțiuni de PR, cinematograful fiind sursa primară de comunicare. John Lennon a purtat pentru prima oară o montură round în comedia grotescă “How I Won The War” (1967), un film regizat de Richard Lester ce descrie experiențele unui pluton al Armatei Britanice din cel de-al doilea Război Mondial.

Departe de a se rezuma doar la formele circulare, colecția John Lennon Eyewear explorează și formatele înrudite – pantos și oval, fără a renunța la asortarea dintre stilul deja consacrat și tendințele retro, mereu prezente în modă. Iubitorii accesoriilor vintage sau cei ce doresc să-și asocieze un accent iconic pot alege monturi optice (37 modele) sau ochelari de soare (17 modele) confecționati din monel sau combinații ale acestuia cu acetat de celuloză. Ochelarii colecției John Lennon Eyewear sunt adecvați ambelor genuri, cromatica fiind extrem de versatilă – clasicele versiuni monocolor de negru, havana, auriu sau antracit sunt completate cu nuanțe speciale de beige cu aspect de lemn natural, maro satinat sau purpuriu lucios.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția John Lennon Eyewear.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu octombrie 2016, Sover Optica a demarat distribuția colecțiilor John Lennon Eyewear pe piața românească de profil.