Lamarca

 

Lamarca Eyewear este house brandul Tris Ottica, o companie italiană specializată în concepția și fabricația ramelor de ochelari de înaltă tehnologie confecționate din acetat de celuloză. Lamarca constituie răspunsul Tris Ottica la provocarea de a dezvolta, produce, distribui și promova o colecție proprie de ochelari cu o imagine total diferită în raport cu alte sute din aceeași categorie.

Potrivit specialiștilor din domeniu, la ora actuală, Lamarca Eyewear reprezintă una din cele mai originale colecții de ochelari din segmentul mediu-înalt. Unul din punctele forte Lamarca îl reprezintă caracterul integrat al fabricației, toate procesele Tris Ottica fiind gestionate in-house pe baza SPACEnet Eyewear, o soluție logistică furnizată de Cegeka.

Compusă din 204 de modele realizate din acetat de celuloză, colecția Lamarca Eyewear e divizată în șapte linii compoziționale. În funcție de modul în care sunt obținute – termoformare, diamantatura, incizie-plumage, fuziune sau lipire – modelele de ochelari corespund liniilor Scultura, Ceseli, Intagli, Fusione, Policromie Mosaico sau Profili.

Pentru mai multe detalii, vizionați clipul publicitar.