Tom Tailor Eyewear

 

Sub sloganul “Moda casual pentru o viață relaxată” (Casual fashion for a casual life), TOM TAILOR este astăzi unul dintre cele mai binecunoscute nume din sectorul young fashion, având o impresionantă ofertă de produse inspirate de principiile stilului casual. TOM TAILOR Group deține 26 de licenţe pentru producţia de lenjerie intimă, pantofi, curele, accesorii pentru decorarea căminului, accesorii pentru telefoane mobile, ceasuri, bijuterii, parfumuri și ochelari. Ochelarii TOM TAILOR sunt poziționați în segmentul mass market medium, configurând una din colecțiile cele mai bine vândute ale companiei germane Visibilia GmbH. Prelungind viziunea brandului mamă, colecţiile de accesorii ale vederii se adresează purtătorilor de ambele genuri din categoriile de vârstă cuprinse între 8 şi 45 de ani, a căror garderobă zilnică include obiecte vestimentare casual.

Linia TOM TAILOR Eyewear conţine atât rame pentru corecţie optică, cât şi ochelari pentru protecţie solară. Toate monturile subliniază caracterul autentic, sincer, optimist si relaxat al brandului, sursele de inspiraţie fiind ochelarii americani ai anilor `50 cu siluete sculpturale şi contururi trapezoidale ori cei cu aspect robust şi linii rectangulare specifice perioadei interbelice.

Pentru a sublinia tema «american dream», nu lipsesc nici formele browline, diversitatea colecţiei impunând însă şi ancorarea în actualitate prin monturi cu tăieturi tehniciste sau reinterpretări ale unor modele iconice.

Colecţia destinată ramelor de vedere se distinge prin culorile mixate cu vivacitate, contrastele de tonuri devenind un prilej de atracţie vizuală ce reflectă o imaginaţie fără limite. Ţinând seama că purtătorii sunt tineri deosebit de activi, predomină tipologiile de monturi cu anouri închise ce asigură cea mai bună stabilitate, precum şi un confort îndelungat. O atenţie specială este acordată adolescenţilor, gama TOM TAILOR Junior reușind să extindă adresabilitatea întregii colecţii. Conceptul-cheie este nevoia de funcționalitate completă a monturilor pentru tineret: acetat sau propionat de celuloză pentru robusteţe și balamale flexibile pentru confortul dinamic.

TOM TAILOR Junior reprezintă o potrivire perfectă de forme, culori exuberante şi materiale cu performanțe excelente în privinţa uşurinţei şi durabilităţii. O imagine casual, în pas cu moda actuală, condensată într-un echipament optic comod şi fiabil.

2019 ● Sunteți gata pentru noul Tom Tailor?

Pentru toți cei care vă autodepășiți zilnic, rămânând în același timp voi înșivă. Pentru cine caută și găsește lucruri bune în viață. Pentru cei curajoși și cei care dau altora curaj. Pentru cei care adaugă o strălucire de culoare într-o lume sumbră. Pentru toți cei care trăiesc la maxim și care îi infectează pe ceilalți cu iubirea de viață, există o singură decizie: Tom Tailor este colorat precum viața însăși.

Spune DA atitudinii pozitive.

Fii îndrăzneț! Fii spontan! Fii optimist!

Spune DA noilor aventuri.

Spune DA noului TOM TAILOR.

Purtătorii de ochelari TOM TAILOR sunt interesaţi de modă, fiind adepţii unui mod relaxat de a privi viaţa, în general, şi viaţa urbană, în special. Ochelarii căpăta statutul de aliat devotat, oferind posesorului siguranţă, libertate şi confort, fără să uite aerul optimist şi îndrăzneţ al celui pe care-l slujesc.

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

Visibilia GmbH deţine drepturile pentru proiectarea, producția și distribuția ochelarilor TOM TAILOR, semnând acordul de licenţă cu TOM TAILOR Group în august 2001.  Ca urmare a succesului repurtat, în 2018, Tom Taior Group și Visibilia Gmbh au decis să prelungească până în 2023 acordul de licență privind proiectarea, producția și distribuția colecțiilor Tom Tailor Eyewear.

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

Apasă aici pentru mai multe detalii privind universul Tom Tailor Eyewear.

Începând cu 2013, colecţiile Tom Tailor Eyewear sunt distribuite în România de către Sover Optica.