Charmant-Z model ZT19871

 

Dimensiuni: 50□20 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: panto/ frontal cu anouri închise

Material: frontal din Nylon și brațe din Z-Titanium

Culori: negru, havana și demi-amber

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Montura optică ZT19871 combină tipologia atemporală a frontalului panto cu brațe realizate din cele mai noi aliaje patentate de Charmant Group, specialistul mondial al titanului. Dacă forma ramei este larg răspândită în lumea ochelarilor, ansamblul structurii reprezintă un exemplu de înaltă tehnologie aplicată în segmentul ochelarilor masculini. Brațele monturii ZT19871 sunt confecționate din Z-Titanium, un aliaj revoluţionar pe bază de titan, fără vanadiu, fier, cupru sau nichel.

Flexibilă și ușoară, rama ZT19871 se remarcă prin biocompatibilitate, stabilitate și confort. Funcționalitatea este dublată de calitățile emoționale, monturile Charmant-Z fiind expresia designului inteligent de origine niponă. Perfecțiunea detaliilor și sobrietatea compoziției sunt mesagerii “frumuseții funcționale”, un concept condensat în modele remarcabile din punct de vedere tehnic și estetic

Montura ZT19871 este atent proporționată, fiind disponibilă într-o paletă cromatică ce include negru, maro havana și demi-amber.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Lansat acum 10 ani, Z-Titanium a constituit punctul de pornire pentru configurarea Charmant-Z, una dintre colecţiile cele mai elegante şi, în acelaşi timp, sofisticate ale Charmant Group. Dacă Z reprezintă ultima literă a alfabetului, atunci colecția Charmant-Z simbolizează atingerea perfecţiunii printr-o evoluție fără sfârşit, în care tehnologia contemporană, designul de produs şi studiul materialelor fuzionează cu succes. Pentru bărbați, recunoscuți ca un public pragmatic, dar exigent, linia Charmant-Z este vârful de lance al producătorului Charmant.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Începând cu luna martie 2012, colecţiile de ochelari Charmant-Z sunt distribuite în România de Sover Optica.

Apăsați aici pentru a vizualiza videoclipul campaniei de imagine Charmant-Z 2019 (The highend titanium eyewear collection for men).