Charmant-Z model ZT19881

 

Dimensiuni: 54□20 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: round/ frontal cu anouri nylor

Material: frontal și brațe din Z-Titanium

Culori: negru, albastru și auriu

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Asemănător întregii colecții, montura Charmant-Z model ZT19881 exprimă conceptul “frumuseții funcționale”, designul inteligent de origine niponă fiind condensat în modele remarcabile din punct de vedere tehnic și estetic. Atributele obiective sunt dublate de calitățile emoționale, monturile Charmant-Z excelând prin perfecțiunea detaliilor, robustețea structurii și sobrietatea compoziției. Modelul ZT19881 este disponibil într-o paletă cromatică ce include negru, albastru și auriu.

Rama e un exemplu de tehnologie aplicată în segmentul ochelarilor masculini, combinând aerul clasic cu Z-Titanium, un aliaj de înaltă tehnologie patentat de Charmant Group. Dacă forma frontalului aduce un tribut iconicului round, brațele din Z-Titanium ancorează structura în lumea contemporană. Aspectul modern se datorează și celor două tonalități utilizate în finisarea monturii, precum și reliefării 3D rezultate din tratarea brațelor. Purtătorii atrași de ochelari de colecție vor fi plăcut impresionați de sobrietatea liniilor de inspirație panto-aviator, perfecta proporționare fiind susținută de un comportament inegalabil în purtare. Pernițele adaptive garantează lipsa presiunii în punctele de contact cu fizionomia, modelul ZT19881 fiind prevăzut cu terminale din Excellence Titan ce contribuie la perfectul echilibru între așezarea frontală și sprijinul temporal.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Pentru a oferi purtătorilor un accesoriu personal ce asigură biocompatibilitate, flexibilitate, ușurință, stabilitate și confort, montura ZT19881 este confecționată din Z-Titanium, un aliaj revoluţionar pe bază de titan, fără vanadiu, fier, cupru sau nichel. Lansat acum 11 ani, Z-Titanium a constituit punctul de pornire pentru configurarea Charmant-Z, una dintre colecţiile cele mai elegante şi, în acelaşi timp, sofisticate ale Charmant Group.

Dacă Z reprezintă ultima literă a alfabetului, atunci colecția Charmant-Z simbolizează atingerea perfecţiunii printr-o evoluție fără sfârşit, în care tehnologia contemporană, designul de produs şi studiul materialelor fuzionează cu succes. Pentru bărbați, recunoscuți drept un public pragmatic și exigent, linia de ochelari Charmant-Z reprezintă vârful de lance al producătorului nipon Charmant, specialistul mondial al titanului.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Începând cu luna martie 2012, colecţiile de ochelari Charmant-Z sunt distribuite în România de Sover Optica.

Apăsați aici pentru a vizualiza videoclipul campaniei de imagine Charmant-Z 2019 (The high end titanium eyewear collection for men).