Trofeul SILMO d`Or a strălucit în cadrul celei de-a XX-a ediții a Întâlnirii Partenerilor Sover Optica

Ce-a de-a XX-a ediție a Întâlnirii Partenerilor Sover Optica (IPSO), cel mai important eveniment anual organizat de companie, s-a desfășurat în intervalul 22-24 octombrie 2015 și a reunit 90 de societăți de pe întreg cuprinsul țării. Cele două secţiuni ale evenimentului – workshop şi dineu – au evidențiat atât rolul esențial al forțelor de vânzări în dezvoltarea și promovarea colecțiilor de ochelari în rețeaua națională de magazine de optică medicală, cât și rolul comunicării prin eveniment în perpetuarea și creșterea notorietății brandurilor în rândul purtătorilor din România. Sesiunea lucrativă s-a desfășurat în sediul Sover Optica din Pantelimon, pe o suprafață de aproximativ 330 metri pătrați fiind etalate aproximativ 4000 de monturi – 3000 de rame de ochelari și 1000 de ochelari de soare, acoperind 30 de colecții produse de 15 fabricanți.

Partenerii Sover Optica au avut șansa de a fi martorii unor premiere absolute. E pentru prima oară când trofeul SILMO d`Or, cel mai important premiu acordat inovației și creativității de către industria de profil, ajunge în țara noastră, cea de-a douăzecea reuniune IPSO devenind astfel un moment de referință în istoria companiei. Mai mult, începând cu toamna 2015, Sover Optica are privilegiul să distribuie produsele a doi furnizori desemnați câștigători în recenta gală de premiere desfășurată la SILMO-Paris, brandul Blackfin (sistemul de închidere fără șurub Shark-Lock® patentat de Pramaor Italia) fiind un alt deținător al prestigiosului trofeu. A doua premieră absolută o constituie lansarea în România a Briot Attitude, mașina de șlefuit fiind expusă la standul Sover-Echipamente  împreună cu trofeul SILMO d`Or, câștigat acum o lună în capitala mondială a modei.

Dineul Sover Optica a prilejuit tradiționala prezentare de modă a designerului Cătălin Botezatu, renumitul stilist român ajungând la cea de-a XXII-a colaborare cu organizatorii evenimentului. Seara de vineri, 23 octombrie 2015, s-a transformat într-o amintire memorabilă, cei 200 de oaspeți ai dineului găzduit de Stejarii Ballroom admirând atât ochelarii de soare din portofoliul Sover Optica, cât și recenta colecţie Spirit of India.

“Calitatea excepțională a produselor furnizate de Sover Optica”, a afirmat doamna Badiu Doina, directorul general Sover Optica „are la bază experiența și pasiunea, cercetarea continuă și implementarea noilor tehnologii, toți furnizorii noștri fiind preocupați de designul autentic, de alegerea celor mai bune materiale și de rezolvarea perfectă a celor mai mici detalii din procesul de execuție. Aceștia sunt factorii ce diferențiază produsele noastre, sunt pilonii pe care ne-am construit reputația și ne bazăm strategia pentru viitor.

Citește aici comunicatul complet privind Întâlnirea Partenerilor Sover Optica.