Un nou record în istoria Sover Optica ● Pramaor și Grosfilley au câștigat două trofee SILMO d`Or 2017

 

Pramaor Srl Italia a reușit să fie premiată a doua oară în ultimii trei ani, cucerind distincția SILMO d`Or. Juriul celei de-a XXIV-a ediții a acordat “Special Jury Prize” unui model extrem de sobru și minimalist, Blackfin BF822 ARC. Specialiștii din domeniu au apreciat faptul că frontalul ochelarilor de soare nu utilizează șuruburi pentru susținerea lentilelor. Palmaresul trofeelor primite la SILMO Paris, se amplifică pentru Pramaor, specialistul italian al monturilor din titan și beta-titan.

 

Citește aici comunicatul complet.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Considerat unul din pionierii industriei franceze de ochelari, Grosfilley Lunettes a câștigat trofeul SILMO d’Or și, astfel, readuce orașul natal al salonului pe harta creativității și excelenței. Juriul a acordat premiul cel mai râvnit al momentului pentru ochelarii de soare «Metropolitan» din categoria “Ochelari de soare ● Tendințe”. Ochelarii se remarcă prin reinterpretarea creativă a unui tipar clasic, silueta aviator generând un nou model al cărui frontal utilizează un mix de materiale: monel și acetat de celuloză.

 

Citește aici comunicatul complet.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Decernarea celor 11 premii SILMO d`Or s-a desfășurat sâmbătă seară, 7 octombrie 2017, la Grand Palais din Paris. Alegerea câștigătorilor SILMO d`Or a fost sarcina unui juriu compus din opt membri ce provin din diverse medii (designeri, artiști, jurnaliști, experți din fiecare categorie, reprezentanți ai marilor grupuri de achiziție etc).

Citește aici comunicatul privind cele două trofee SILMO d`Or câștigate de cei doi furnizori Sover Optica.