Chantal Thomass CT14040

 

Dimensiuni: 47□19/ lungimea brațelor = 135 mm

Formă: round

Material: frontal confecționat din acetat de celuloză, brațe din monel/ décor cu imitație de perle

Culori: negru, gri, roz

Garanție: 2 ani

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Modelul Chantal Thomass CT14040 celebrează silueta round, un must al sezonului actual. În sens general, alegerea tipologiei round presupune un gest de inteligență și un respect pentru generațiile de erudiți care au asigurat progesul cunoașterii și, implicit, evoluția în ansamblu a omenirii. În particular, Chantal Thomass Lunettes reprezintă o colecție de ochelari dedicată femeilor a căror punct forte este senzualitatea. Inevitabila asociere a ochelarilor round cu “personaje tocilare” se transformă. În viziunea Chantal Thomass -„I only design for women’s pleasure”- ochelarii round de culoare neagră devin un accesoriu fatal pe fața unor personaje chic, ce fac cu ochiul impertinenței. În acest scenariu, ochelarii se fetișizează, devenind obiect al dorinței.

Aerul boem și suflul romantic e pus în valoare atât prin contrastul de materiale – brațele metalice și frontalul din acetat de celuloză, cât și prin contrastul tratării suprafețelor – efectul 3D al calotelor sferice inserate pe brațe și perfecta șlefuire a frontalului. Funda de mătase – elementul identitar al colecției – este amplasată pe ambele brațe, întrerupând ritmul decorului. Brand de referință pentru istoria lenjeriei haute couture, Chantal Thomass are deja culori devenite iconice, negrul și rozul fiind două dintre acestea. Alături de gri, ele compun cele trei versiuni cromatice ale modelului.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Grosfilley Lunettes France deține drepturile pentru proiectarea, producția și distribuția ochelarilor Chantal Thomass, semnând acordul de licență cu stilista Chantal Thomass în primăvara anului 2013.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind universul brandului Chantal Thomass si colecția omonimă de ochelari.