Cataloage

Cataloagele Charriol

Având ca motiv compozițional cablul de oțel împletit preluat din civilizația celtică, Charriol Eyewear este o linie de ochelari poziționată în segmentul mass market premium. Conceptul de proiectare ține seama de valorile binecunoscute ale brandului Charriol, rezumate în sloganul “L’art de vivre la difference”.

Ochelarii Charriol se diferențiază prin calitatea excepționala a finisării suprafețelor, prin juxtapuneri de materiale și texturi, aspectul luxury fiind susținut de manufactura artizanală și detaliile atent studiate (inserții de pietre semiprețioase, cristale Swarovski, decoruri din lemn exotic etc).

Charriol se adresează celor care cunosc și apreciază brandurile de prestigiu, dorind să poarte accesorii fashion remarcabile printr-un stil sofisticat ce combină o mare doză de originalitate, cu echilibrul dintre tradiție și modernitate. Consumatorul Charriol își dorește apreciere socială, accesoriile personale evidențiindu-se prin strălucire, rafinament și cele mai înalte standarde de calitate.

Catalogul Charriol Geneve 2022