4 Planets

 

4 Planets S.r.l. este un fabricant italian de ochelari ce operează în industria de optică atât pe piața din Italia, cât și în mai mult de 30 de țări ale lumii. Înființată în anul 2009, compania și-a stabilit sediul în localitatea Mel din nordul Italiei, într-o zonă celebră pentru tradiția seculară în industria ochelarilor. 4 Planets S.r.l. este prezentă pe piața europeană atât printr-o vastă rețea de distribuitori locali, cât şi prin magazine independente de optică sau lanțuri de magazine, acoperind cele două mari segmente ale distribuţiei de articole optice – piaţa de afaceri şi piaţa vânzărilor cu amănuntul.

Capacitatea de adaptare rapidă la nevoile clienţilor săi reprezintă unul din punctele forte ale companiei, 4 Planets reuşind să-şi structureze o politică flexibilă de produs, bine adaptată la cerințele pieței. Datorită purtătorilor ce solicită din ce în ce mai consecvent ochelari de soare echipaţi cu filtre de polarizante, portofoliul 4 Planets este structurat în jurul acestui tip de produse a căror avantaje sunt strâns legate de reducerea semnificativă a disconfortului vizual și a reflexiilor deranjante din timpul activităţilor sportive sau conducerii auto, fie că ele se desfăşoară într-o zi senină sau sub un cer acoperit de nori.

4 Planets S.r.l. deține house brandul H1N1 Eyewear

Compania din Mel (Belluno-Italia) este deţinătoarea licenţei proprii pentru proiectarea, producția și distribuția colecțiilor de ochelari H1N1 Eyewear, având o reţea de vânzări ce acoperă Europa, Asia, America şi Orientul Mijlociu. Numitorul comun al ochelarilor produși sub tutela house brandului H1N1 Eyewear îl constituie excelentul raport calitate-preț, designul şi tehnologia italiană fiind disponibile la un preţ accesibil. Prezența filtrului polarizant, fiabilitatea și designul monturilor sunt livrate la un preț competitiv, toți ochelarii de soare fiind garantați 2 ani. Toate aceste caracteristici sunt dublate de un packaging atractiv, precum și de servicii prompte, livrarea comenzilor nedepășind 30 de zile. Iată argumente convingătoare ce justifică succesul ochelarilor de soare H1N1 Eyewear produși de 4 Planets.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu luna octombrie 2012, colecţiile H1N1 Eyewear sunt distribuite în România de către Sover Optica.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecțiile de ochelari fabricate de 4 Planets (H1N1 Eyewear, X_Authority și Ridalco).