Acep International

 

Compania franceză ACEP a fost fondată acum 20 de ani pentru a oferi magazinelor de optică o gamă largă de soluții de măsurare și vizualizare cu înaltă valoare adăugată, dezvoltate în parteneriat cu cei mai importanți producători de lentile oftalmice. Prin simularea beneficiilor sistemelor optice de ultimă generație, produsele ACEP caută să răspundă cât mai complet cerințelor purtătorilor de ochelari sau lentile de contact, amplificând experiența de cumpărare și facilitând achiziția.

ACEP este un pionier în domeniu, fiind inventatorul primelor sisteme video interactive (1994), primelor ecrane tactile (1997) și a primei coloane inteligente Kiosk (2000). Bazându-se pe experiența acumulată, ACEP continuă să inoveze oferind azi soluții flexibile și compacte bazate pe tehnologii mobile, dublate de sisteme clasice de măsurare. Tableta Smart-Mirror utilizează tehnologii digitale bazate pe realitate augmentată, integrând cele mai diverse simulări disponibile pe piață. Smart-Mirror sprijină opticianul în consilierea clienților prezbiți pe parcursul configurării viitoarei perechi de lentile progresive adecvate cerințelor individuale.

Plecând de la premiza că magazinele de optică activează într-un mediu extrem de dinamic și competitiv, confruntându-se cu nevoia diferențierii serviciilor, soluțiile ACEP contribuie la afirmarea profesioniștilor dedicați promovării produselor high-end și la consolidarea imaginii de optician – expert al vederii, aflat în tranziția către viitoarea etapă supranumită “optica 4.0”. Lansată în septembrie 2015, Mes Lunettes este una din aplicațiile mobile ACEP destinate susținerii vânzărilor de monturi de proveniență franceză. Aplicația poate rula pe smartphone sau tabletă, economisind timp datorită ușurinței de utilizare.

Pentru a-și consolida poziția de lider de piață, precum și pentru a garanta fiabilitatea, precizia și ușurința utilizării sistemelor sale, ACEP alocă peste 15% din vânzări în activități de cercetare și dezvoltare, concentrate în unitatea proprie de producție din regiunea Loiret (Franța).

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu iunie 2003, familia de produse Smart Mirror fabricate de ACEP sunt distribuite în România de către Sover Optica.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind portofoliul de produse ACEP Franța.