Charmant Group ● 65 de ani de experiență în domeniul monturilor din titan

 

Fondat în Japonia, în anul 1956, Grupul Charmant este recunoscut drept specialistul mondial al monturilor din titan. Charmant Group ocupă primul loc în topul producătorilor niponi de ochelari, având centre operaţionale destinate dezvoltării şi cercetării, producţiei şi vânzării răspândite în întreaga lume.

Datorită introducerii procesului de prelucrare a titanului în 1980, grupul Charmant a realizat un pas revoluţionar, dobândind o mai mare vizibilitate, precum şi o poziţie distinctă în industria mondială a ochelarilor. Cercetarea continuă în sectorul aliajelor de titan, căutarea unor tehnici speciale de fabricaţie şi dezvoltarea unor tehnologii de micro sudură cu laser de înaltă precizie a permis grupului Charmant să se impună drept un pionier în domeniu. După 12 ani de la lansarea Excelence Titan, aliajul fanion Charmant este un reper internațional în privința beneficiilor oferite purtătorilor de ochelari: biocompatibilitate, ușurință, flexibilitate și durabilitate.

Continua inovație tehnologică, perfecta adaptare a strategiilor de marketing şi înalta calificare a forţei de vânzări se completează reciproc pentru a oferi, în mod constant, servicii excelente. Toate acestea formează sinergii ce permit grupului Charmant să ofere atât produse de calitate superioară, cât și servicii peste așteptări, transformând grupul Charmant într-o companie multinaţională poziționată în topul primilor cinci producători mondiali din industria ochelarilor.

Charmant Group în cifre

Grupul deţine 3 unităţi productive situate în Japonia şi China, având 11 filiale în Asia, Orientul Mijlociu, Europa şi Statele Unite, în care lucrează peste 4000 de angajaţi. Birourile de proiectare sunt amplasate strategic în cele mai importante centre internaţionale ale modei, cum ar fi Milano, Paris şi Tokyo, pentru a fi permanent conectate la orice inovaţie din fashion design. Mai mult, datorită celor 3 showroom-uri şi participării constante la expoziţii, cele mai recente linii de ochelari Charmant se bucură întotdeauna de o largă vizibilitate în rândul purtătorilor.

În 2019 grupul a vândut 6,2 milioane de perechi de ochelari în peste 65 de ţări. Charmant Group este cel mai important fabricant nipon de ochelari, deținând 7 mărci proprii – Charmant Titanium Perfection, Charmant-Z, Charmant by Caroline Abram, Charmant Blue Label, LineArt Charmant, Ad-Lib și Aristar, precum și 3 mărci în licență temporară – Elle, Esprit și Strellson.

 

Charmant Style Show ● 2021, Ianuarie 8-10

Charmant deschide 2021 cu un eveniment dedicat descrierii aliajelor din titan patentate de grupul nipon și, paralel, promovării colecțiilor sale fanion. Între 8 și 10 ianuarie 2021, se pot vizualiza sesiuni online de informare privind istoricul, caracteristicile și beneficiile monturilor din titan, precum și punctele forte, adresabilitatea și modul de promovare al colecțiilor LineArt Charmant ori Charmant-Z.

Solicitați dreptul de participare prin înregistrarea la evenimentul online Charmant Style Show!

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu luna martie 2012, colecţiile de ochelari Charmant sunt distribuite în România de către Sover Optica.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Apăsați aici pentru videoclipul corporate și aici pentru mai multe detalii privind istoricul și evoluția Charmant Group Japan.