Chongqing Yeasn Science & Technology

 

Fondată la 2 aprilie 2002, Chongqing Yeasn Science & Technology Co. Ltd (YEASN) este o companie chineză specializată în fabricația și distribuția de instrumente optice și aparatură oftalmologică. După 17 ani de activitate, YEASN are 145 de angajați și dispune de un departament propriu de cercetare și dezvoltare, furnizând produse și servicii profesionale atât pentru industria optică, cât și pentru instituții medicale, instituții de omologare și testare sau instituții de învățământ superior. YEASN încorporează un departament de înaltă tehnologie orientat pe studiul aparatelor sau dispozitivelor de măsurare, grupate în Centrul Operațional și Tehnologic Chongqing. YEASN este membru al Comitetului Tehnic Național de Standardizare a Dispozitivelor Optice, membru al Consiliului Academiei de Optică din Chongqing, precum și vicepreședinte al Asociației Optice Chongqing.

În procesul de proiectare și fabricație, YEASN respectă cu strictețe standardele impuse la nivel global, participând efectiv la fundamentarea normativelor internaționale a multor dispozitive optice. Compania a obținut numeroase brevete naționale CFDA, FDA, CE, precum și alte certificări internaționale pentru aparate de examinare oftalmologică (biomicroscoape, autorefractometre, foroptere) sau pentru dispozitive necesare executării ochelarilor de corecție (lensmetre, pupildismetre etc). Produsele YEASN se supun dreptului proprietății intelectuale, ele fiind înregistrate ca mărci în China, Statele Unite, India, Brazilia, Turcia și altele.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Politica de calitate YEASN ●„Design durabil, bazat pe manufactură înalt specializată, angajat să ofere clienților produse de calitate și servicii profesionale”.

Misiunea YEASN ● Furnizarea de produse fiabile destinate sănătății vederii umane și adresate optometriștilor sau oftalmologilor din întreaga lume

Viziunea YEASN ● Construcția unui brand global credibil denumit „Global Yeasn”.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu iunie 2019, produsele YEASN fabricate de Chongqing Yeasn Science & Technology Co. Ltd sunt distribuite în România de către Sover Optica.