CODE ADN Franța

 

CODE ADN este o companie tânără ce activează în industria franceză a ochelarilor.

În 2013, Dominique Alba și Philippe Diné – cei doi fondatori CODE ADN proveniți dintr-o companie de renume mondial (Alain Mikli International Group), au decis să devină parteneri de afaceri.

Experiența de peste 25 de ani a fondatorului Philippe Diné își spune cuvântul, astfel încât compania a reușit să câștige notorietate într-un sector în care problema ochelarilor de vedere se reduce doar la rezolvarea defectelor de …vedere.

Toate colecțiile de ochelari din portofoliul CODE ADN poartă eticheta de origine 100% Made in France, compania producând în zona Munților Jura, bazinul tradițional al industriei ochelarilor din Franța. Inovativitatea, designul, capacitățile tehnologice dublate de calitatea manufacturii, experiența și înalta calificare a forței de muncă sunt atuuri ale lunetierilor francezi, unanim apreciate la nivel mondial.

Compania CODE ADN este certificată de către Novacité – un centru european al afacerilor și inovării ce recunoaște și recompensează inventivitatea. Code ADN este prima companie din industria ochelarilor ce a primit însemnele inovației Novacité.

Compania gestioneză  două licențe proprii adresate unor categorii diferite de utilizatori: iHuman și French Night.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind produsele iHuman.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu aprilie 2016, produsele CODE ADN sunt distribuite în România de către Sover Optica.