Immagine98

 

Immagine98 este o companie italiană specializată în proiectarea și creația de ochelari din segmentul eyewear designer. Sediul administrativ este în Valea Ochelarilor, regiunea Cadore fiind un excelent exemplu al dezvoltării durabile pe baza unor relații de afaceri dinamice şi competitive, la finele lui 2014 industria ochelarilor din nordul peninsulei ocupând primul loc în ansamblul exporturilor italiene.

Încă de la înființare (1996), compania s-a poziţionat drept un boutique de creaţie, evoluţia sa fiind tributară curajului şi intuiţiei antreprenoriale a familiei Tabacchi. Susi şi Tiziano sunt veritabile individualităţi în sectorul ochelarilor de designer, contribuţia lor subordonându-se viziunii unei companii ce-şi cultivă o imagine distinctă şi autentică.

Colecţiile de ochelari dau formă ideilor şi, în cele două branduri proprii Immagine98 – X-ide şi Rye&Lye, regăsim atât un mix atent structurat dintre creativitatea italiană, tradiţia artizanală şi preocuparea pentru frumuseţea ascunsă în cele mai mici detalii, cât şi accente vibrante de ironie și nonconformism. Ochelarii Immagine98 sunt, întâi de toate, vectori de comunicare, sensul purtării lor fiind expresia unei personalităţi conştiente de sine, încredinţate de forţa şi energia pe care e necesar să o întoarcă lumii căreia îi aparţine.

Immagine98 în cifre

Immagine98 este o companie de mici dimensiuni: 15 persoane deservesc activităţile curente din Calalzo di Cadore, ele fiind dublate de o rețea proprie de agenți de vânzări ce acoperă cele mai importante pieţe ale Europei: Italia, Franța, Germania, Elveția, Danemarca și Grecia. Colecţiile Immagine98 ajung la purtătorii din restul lumii printr-o rețea de parteneri atent selectaţi.

- Categoriile de produse: 90% monturi optice, 10% ochelari de soare

- Alocarea producţiei: 35% Italia – 65% export

- Zonele cu cea mai bună penetrare din Italia: Lombardia, Piemonte, Veneto, Friuli, Sicilia, Marche și Abruzzo

- Cele mai dinamice pieţe externe: Franța, Canada, Statele Unite, Brazilia şi Germania

- Compania deţine două mărci proprii: X-ide și Rye&Lye.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu luna martie 2015, colecţiile de ochelari X-ide sunt distribuite în România de către Sover Optica.

 

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecțiile de ochelari X-ide fabricate de Immagine98.