Visibilia GmbH

 

Fondată în Italia, Visibilia Group este una dintre puținele companii din industria ochelarilor gestionate în totalitate de către proprietarii săi. Sediul central al companiei se află acum în Heubach în Swabia (sudul Germaniei), în timp ce Visibilia SA, o altă importantă sucursală a companiei, este situată în Spania, la Barcelona. Pe lângă propriile sale branduri – Kaori, Moxxi, Moxxi Titan, Visibilia Titan și Masao – colecţii de ochelari ce reprezintă cel mai semnificativ capital al societății, Visibilia deţine licențele Betty Barclay Eyewear (2014) şi TOM TAILOR Eyewear (2001). În 2018, portofoliul de mărci s-a extins cu Free Land – Barcelona Art Design, Visibilia îmbogățindu-și oferta de ochelari cu o linie din segmentul eyewear designer.

Colaborarea intensă cu binecunoscutule grupuri germane de modă se concretizează în proiectele designerilor de obiect și stiliștilor de modă, o activitate ce inspiră colecţiile de ochelari TOM TAILOR, asigurându-le coerenţa cu ansamblul întregii colecţii vestimentare, precum şi vibrantă autenticitate. În 2018, Tom Taior Group și Visibilia Gmbh au prelungit până în 2023 acordul de licență privind proiectarea, producția și distribuția colecțiilor Tom Tailor Eyewear.

După 26 de ani de activitate, Visibilia Group înregistrează o poziție excelentă în piață, creșterea constantă a vânzărilor asigurându-i actualul succes comercial. El reflectă atenția acordată celor mai importanţi factori ai performanţei în afaceri: produse foarte vandabile, raport just performanțe-preț, termene reduse de livrare, dezvoltarea constantă a serviciilor de tip customer service şi a suportului de marketing. Visibilia este o companie orientată spre piaţă şi deschisă la dorințele consumatorilor, a cărei viziune se rezumă perfect în sintagma: “iubim produsele noastre și trăim design-ul pentru voi, clienţii noștri”.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Apasă aici pentru mai multe detalii privind colecțiile de ochelari  fabricate de Visibilia.

Începând cu 2013, colecţiile Tom Tailor Eyewear sunt distribuite în România de către Sover Optica.