Just Cavall JC755

 

Dimensiuni: 54□16 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: cat-eye / frontal cu anouri închise de inspirație vintage

Material: frontal din acetat de celuloză și brațe din monel/ logo Just Cavalli gravat prin incizie laser

Culori: frontal negru și brațe aur roze, paladium, frontal dark-havana și brațe aur roze, frontal white-havana și brațe aur roze, frontal blue-havana și brațe paladium

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Montura Just Cavalli JC755 ilustrează interpretarea liniei clasice cat-eye într-o manieră contemporană, fiind adresată femeilor cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani. Sunt purtătoare preocupate de accesorii personale a căror putere de expresie preced funcționalitatea. Sunt tinere cu personalitate puternică ce dispun de venituri medii și aleg obiecte capabile să le evidențieze atracția față de moda străzii. Montura JC755 se remarcă printr-un mixarea materialelor – acetat de celuloză și monel, procedeu dublat de o grafică animal print derivată din moștenirea tradițională a casei de modă Cavalli.

Prezența logo-ului “Just Cavalli” pe prima porțiune a ambelor brațe ilustrează apartenența purtătoarei la o categorie de public ce preferă impactul derivat din purtarea unui accesoriu de modă aparținând unui brand cu notorietate globală.

Un punct forte îl constituie combinațiile cromatice – frontalul negru este însoțit de versiuni ce apelează la trei nuanțe derivate din clasica havana, reușind să alcătuiască un sortiment divers și neconvențional, adaptat audienței. Ochelarii colorați, plini de vioiciune și ornamentați cu accente retro, hippie-chic sau glam-rock intră în garderoba noilor generații Y(Milenialls) și Z, iubitori de experiențe memorabile.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Marcolin Group Spa deține drepturile pentru proiectarea, producția și distribuția globală a ochelarilor Just Cavalli, semnând acordul de licență în anul 2005.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția Just Cavalli Eyewear.

Începând cu octombrie 2005, Sover Optica a demarat distribuția colecțiilor Just Cavalli Eyewear pe piața românească de profil.