Just Cavalli JC0816

 

Dimensiuni: 51□16 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: cat-eye / frontal cu anouri închise

Material: frontal din monel și brațe din acetat de celuloză

Culori: Auriu roze cu negru (028), auriu cu brațe maro (033) și auriu cu brațe havana (A28)

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – - 

Ramele de ochelari Just Cavalli JC0816 se remarcă atât prin silueta cat-eye a frontalului, cât și prin decorul metalic din extremitățile frontalului. Silueta “V” prezentă pe frontalul modelelor provine din acronimul Vegas, imaginea celui mai mare oraș al statului Nevada fiind asociată atracției pentru jocurile de lumină și culoare. Conceptul de creație face apel și la forme decupate geometric, fațetările fiind sursa unor reflexii specifice traiectoriilor nebănuite ale luminii ce provine din compozițiile arhitecturale.

Brațele din acetat de celuloză contrastează perfect, oferind ansamblului echilibru și vigoare. Dealtfel, mixul de materiale definește codul genetic al brandului Just Cavalli, evidențiat printr-o grafică experimentală derivată din moștenirea tradițională a casei de modă florentine.

Prezența logo-ului “Just Cavalli” ilustrează apartenența purtătoarelor la o categorie de public ce preferă impactul derivat din purtarea unui accesoriu de modă aparținând unui brand cu notorietate globală.

La 30 octombrie 2017, pe contul de Instagram al solistei Baby K apare o fotografie în care vedeta poartă perechea de ochelari de vedere Just Cavalli JC0816_028. Cântăreață italiană în vârstă de 34 de ani, adeptă a stilului hip-hop, Baby K (pseudonimul Claudiei Nahum) este urmărită pe Instagram de peste 350.000 de fani. În 2015, Baby K și Giusy Ferreri, au reușit să producă hitul verii, Roma-Bangkok fiind și primul single din peninsulă ce a atins recordul de 100 milioane de vizualizări pe YouTube.

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – - 

Marcolin Group Spa deține drepturile pentru proiectarea, producția și distribuția globală a ochelarilor Just Cavalli, semnând acordul de licență în anul 2005.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția Just Cavalli Eyewear.

Începând cu octombrie 2005, Sover Optica a demarat distribuția colecțiilor Just Cavalli Eyewear pe piața românească de profil.