Just Cavalli JC760

 

Dimensiuni: 54□20/ lungimea brațelor = 140 mm

Formă: trapezoidal / frontal cu anouri închise cu aer glamour

Material: frontal și brațe din acetat de celuloză multistrat/ logo Just Cavalli gravat prin incizie laser

Culori: frontal și brațe negre, frontal și brațe din acetat triplu stratificat negru-alb-roșu, frontal și brațe din acetat blonde-havana

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Montura Just Cavalli JC760 interpretează clasica linie trapezoidală, fiind adresată femeilor cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, dornice de un impact vizual imediat datorat aerului sculptural de sorginte glam-rock. Sunt purtătoare preocupate de accesorii personale a căror putere de expresie preced funcționalitatea. Se adresează tinerelor cu personalitate puternică ce dispun de venituri medii și aleg obiecte capabile să le evidențieze atracția față de modă. Montura JC760 se remarcă prin reliefarea 3D a acetatului de celuloză prin decuparea cu laser – procedeu dublat uneori de grafica animal print derivată din spiritul casei de modă Cavalli.

Prezența logo-ului “Just Cavalli” pe prima porțiune a ambelor brațe ilustrează apartenența purtătoarei la o categorie de public ce preferă impactul derivat din purtarea unui accesoriu de modă aparținând unui brand cu notorietate globală.

Un punct forte îl constituie atât abordarea gamei sortimentale în sistem de familii stilistice (JC 760 completează opțiunile modelului JC759), cât și  combinațiile cromatice, cel mai inedit exemplu fiind montura JC760_C005. Linia exterioară a frontalului negru este susținută de straturile profunde de alb și roșu, reușind să alcătuiască un efect neconvențional, adaptat audienței. Ochelarii colorați Just Cavalli, plini de vioiciune și optimism, intră în garderoba noilor generații Y(Milenialls) și Z, iubitori de experiențe memorabile.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - - 

Marcolin Group Spa deține drepturile pentru proiectarea, producția și distribuția globală a ochelarilor Just Cavalli, semnând acordul de licență în anul 2005.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția Just Cavalli Eyewear.

Începând cu octombrie 2005, Sover Optica a demarat distribuția colecțiilor Just Cavalli Eyewear pe piața românească de profil.