Just Cavalli JC761

 

Dimensiuni: 52□16/ lungimea brațelor = 140 mm

Formă: rectangular / frontal cu anouri închise

Material: frontal și brațe din acetat de celuloză multistrat/ logo Just Cavalli gravat prin incizie laser

Culori: frontal și brațe negre, frontal gri și brațe beige, frontal havana și brațe bleumarin

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Montura Just Cavalli JC761 readuce în actualitate linia rectangulară, fiind adresată tinerilor cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, dornici de un impact imediat datorat aerului sculptural de sorginte glam-rock. Sunt purtători preocupați de accesorii personale a căror putere de expresie preced funcționalitatea. Montura JC761 se remarcă prin reliefarea 3D a acetatului de celuloză prin decuparea cu laser a unei porțiuni longitudinale din cele două brațe. Prezența logo-ului “Just Cavalli” ilustrează apartenența purtătorului la o categorie de public ce preferă impactul derivat din purtarea unui accesoriu de modă aparținând unui brand cu notorietate globală.

Un punct forte îl constituie combinațiile cromatice, cel mai inedit exemplu fiind montura JC761_C020. Frontalul negru este susținut de contrastul brațelor de culoare beige, efectul obținut fiind în tendința modei actuale. Ochelarii colorați Just Cavalli degajă optimism și provoacă experiențe memorabile, intrând în garderoba noilor generații Y(Milenialls) și Z.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - - 

Marcolin Group Spa deține drepturile pentru proiectarea, producția și distribuția globală a ochelarilor Just Cavalli, semnând acordul de licență în anul 2005.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția Just Cavalli Eyewear.

Începând cu octombrie 2005, Sover Optica a demarat distribuția colecțiilor Just Cavalli Eyewear pe piața românească de profil.