Just Cavalli JC763

 

Dimensiuni: 54□20/ lungimea brațelor = 140 mm

Formă: trapezoidal elansat/ frontal cu anouri închise

Material: frontal și brațe din acetat de celuloză multistrat/ logo Just Cavalli gravat prin incizie laser

Culori: frontal și brațe negre, frontal și brațe havana, frontal și brațe violet, frontal și brațe bordeaux, frontal și brațe bleumarin

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – -

Montura Just Cavalli JC763 reinterpretează clasica linie trapezoidală elansată cu aer glamour, fiind adresată femeilor cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani. Sunt purtătoare preocupate de accesorii personale a căror putere de expresie preced funcționalitatea. Sunt tinere cu personalitate puternică ce dispun de venituri medii și aleg obiecte capabile să le evidențieze atracția față de modă. Montura JC763 se remarcă prin reliefarea 3D a acetatului de celuloză prin decuparea cu laser a unei porțiuni de braț. Prezența logo-ului “Just Cavalli” ilustrează apartenența purtătorului la o categorie de public ce preferă impactul derivat din purtarea unui accesoriu de modă aparținând unui brand cu notorietate globală.

Un punct forte îl constituie cele cinci combinații cromatice din care nu lipsesc violetul, vișiniul sau bleumarinul utilizate ton sur ton. Ochelarii colorați Just Cavalli degajă optimism și provoacă experiențe memorabile, intrând în garderoba noilor generații Y(Milenialls) și Z.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - 

Marcolin Group Spa deține drepturile pentru proiectarea, producția și distribuția globală a ochelarilor Just Cavalli, semnând acordul de licență în anul 2005.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția Just Cavalli Eyewear.

Începând cu octombrie 2005, Sover Optica a demarat distribuția colecțiilor Just Cavalli Eyewear pe piața românească de profil.