The LabModularSystem

 

The LabModularSystem este un mod inovator de organizare a laboratorului de optică ce asigură creșterea eficienței spațiului de lucru, prin intermediul unui concept coerent și deductibil (Easy Navigation Concept), permițând opticianului să obţină avantaje competitive ca urmare a serviciilor cu valoare adăugată livrate clienților săi. Dezvoltat de echipa de specialiști Centro Style în parteneriat cu designerul german Daniel Kuehn, sistemul se remarcă printr-un design original, abordând unitar ergonomia locului de muncă și procesele asociate reparației și mentenanței ochelarilor.

Cel mai important beneficiu oferit de LabModularSystem privește accelerarea activităților – navigarea pe baza culorilor identifică patru zone de bază (roșu=monturi flex, albastru=monturi din metal și acetat, verde=monturi în trei piese, portocaliu=specialități) în care sunt stocate subasamble și piese de schimb.  Culorile creează o atmosferă plăcută de lucru, mărind vizibilitatea și înlesnind selectarea componentelor. Modularitatea și flexibilitatea sistemului permite diverse compoziții în funcție de disponibilitatea spațială și de nevoile specifice fiecărui optician. Modulele conțin diferite sortimente de produse grupate în volume mici, ele putându-se cupla fie pe verticală, fie pe orizontală, pentru a diminua spațiul de stocare și pentru a maximiza zona de lucru.

The LabModularSystem a fost distins cu trofeul iF Product Design Award 2010, unul dintre cele mai prestigioase premii internaționale pentru inovație, design și funcționalitate. Distincția a fost acordată de juriul salonului iF Design de la Hanovra, LabModularSystem fiind încadrat în categoria “Industry●Skilled Trades”. iF Product Design Award are o tradiție de peste 60 de ani și este acordat anual de un juriu format din experţi ce evaluează atât caracteristicile estetice, cât și cele funcționale (designul, gradul de inovare, alegerea materialelor, ergonomia etc).

Clipul publicitar ilustrează punctele forte TheLabModularSystem.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu noiembrie 2005, produsele Centro Style sunt distribuite în România de către Sover Optica.

Apăsați aici pentru a descoperi întregul portofoliu de produse Centro Style grupat în 6 categorii: Service Centre, Accesories, Glasses & Glasses, Vision Care, Punto Meteo și Eleven Twelve.