LineArt Charmant XL2107

 

Dimensiuni: 57□17 / lungimea brațelor = 135 mm

Formă: frontal cu anouri rimless

Material: punte nazală și brațe din de Excellence Titan

Culori: negru, auriu și roșu cu argintiu

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Aparținând seriei Canon, XL2107 este o montură rimless cu o greutate imperceptibilă (6,5 grame). Cele 4 profile filiforme din Excellence Titan ce compun brațele sunt configurate într-o rețea cu efect tridimesional. Inexistența anoului permite insertul oricăror corecții optice, adresabilitatea monturii XL2107 fiind în segmentul femeilor cu vârste cuprinse între 30 și 50 de ani.

Pentru aceste purtătoare, percepția vizuală optimă în condiții de confort anatomic absolut nu exclud expresivitatea și aerul contemporan, toate constituind criterii importante de selecție. Compoziția câștigă în prețiozitate datorită cristalelor Swarovski tăiate în formă rectangulară și dispuse ritmic în traseul celor patru profile confecționate din Excellence Titan.

Adresându-se purtătoarelor ce iubesc un stil de viață sofisticat, apropiat de obiecte ori experiențe luxoase, monturile Sonata sunt accesorii neostentative, cu trăsături delicate și design contemporan.

Cu un frontal ideal pentru insertul oricăror corecții optice, montura LineArt Charmant XL2107 este o dovadă de stil și o confirmare a viziunii potrivit căreia “Purtătorii merită tot ce-i mai bun”. Practic, minuțiozitatea detaliilor, înalta calitate a materialelor și a tehnologiilor aplicate desăvârșesc armonia și asigură duetul perfect cu utilizatorul. Citește mai departe ….

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – -

Începând cu luna martie 2012, colecţiile de ochelari Charmant sunt distribuite în România de SoverOptica.

Apăsați aici pentru a descoperi universul colecției LineArt Charmant și aici pentru clipul video LineArt Charmant (2019).