Model Henry Jullien Asphalt 427

Dimensiuni: 52□18 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: rimless rectangulară

Material:  oțel chirurgical, fibră de sticlă sau fibră de carbon, cauciuc

Garanție: 2 ani

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Montură  100% biocompatibilă – hipoalergenică și fără nichel - concepută și realizată pe baza standardelor Henry Jullien. Fiabilitate crescută pe baza utilizării unui sistem articulat inovativ (balama fără șurub) patentat de Henry Jullien, ce este completat de brațe super-flexibile confecționate din material compozit (fibră de sticlă sau fibră de carbon).

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Linia Asphalt a fost lansată în 2011 pentru a celebra împlinirea celor 90 de ani de activitate ai atelierului de creație Henry Jullien. Aparține gamei “Les Urbaines ” și se adresează segmentului masculin, cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, un public tânăr ale cărui gusturi sunt influențate de utilizarea celor mai recente materiale și tehnologii.

Linia de monturi Asphalt este realizată dintr-un material compozit – fibră de carbon şi fibră de sticlă, ce este recunoscut deopotrivă pentru senzația de lejeritate și confortul mult îmbunătățit oferit utilizatorului. Principala inovație constă în utilizarea balamalelor fără şuruburi integrate în structura brațelor, subansamble ce devin acum “foarte simple şi uşor de îndepărtat.”

Disponibil în şase versiuni, Asphalt a fost prezentat în premieră la Silmo 2011 (Paris, 29 septembrie – 2 octombrie), cea mai importantă expoziţie de toamnă din industria ochelarilor.