Model Lamarca Fusioni 80

 

Dimensiuni:  53□18 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: round

Material: ochelari integral confecționați din acetat de celuloză / efectul Fusioni se reflectă prin variațiile cromatice ale structurii de acetat

Culori: negru-alb, oranj havana, albastru havana și bej havana

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un portochelar rigid

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Montura optică Lamarca Fusioni 80 este un exemplu de artă aplicată, combinând tehnici artizanale în prelucrarea personalizată a acetatului de celuloză. Experiența Trisottica se reflectă în alegerea celor mai inedite texturi/ culori și în modul particular de îmbinare. Fuziunea (lipirea) celor trei componente de acetat de celuloză necesită timpi specifici de uscare și solidarizare. Principial, designerul Laura Rattaro pornește de la o structură de bază (A), peste care sunt adăugate alte două elemente din acetat (B și C). Unicitatea designului se bazează pe rigoarea relațiilor geometrice și pe constrastele cromatice ori de texturi.

Frontalul round – de tip formă în formă – e scena unor efecte vizuale bazate pe dispunerea concentrică a două poligoane regulate, oferind privitorului un exemplu autentic de produs Made in Italy.

Lamarca_Fusioni 80 se adresează femeilor cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani, ce îndrăgesc accesoriile de modă înzestrate cu puternică expresivitate plastică. Derivat din clasica tipologie round, frontalul este un partener ideal pentru purtătoarele ce-și doresc ochelari ce denotă vigoare cromatică, perfecțiune compozițională și detalii atent studiate.

Paleta cromatică cuprinde 4 versiuni, pornind de la clasicul joc negru-gri-alb sidefat C01, trecând prin familiile oranj-havana, C02, alături de care sunt disponibile monturi în tonalități de albastru-havana C03 și bej-havana C04. Un atribut specific seriei Fusioni, precum și al multor modele Lamarca, îl constituie dificila descriere cromatică a modelelor. Fusioni 80_C01 evidențiază un joc savant al liniilor și culorilor – negrul se combină cu albul, fiind ritmat și încadrat în sectoare poligonale după o rețetă proprie acestui model.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu octombrie 2019, colecţia de ochelari Lamarca fabricată de Trisottica este distribuită în România de Sover Optica.

 

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția de ochelari Lamarca.