Model Tom Ford FT0684 Veronica

 

Dimensiuni: lungimea brațelor = 140 mm

Formă: frontal cat-eye cu anouri închise

Material: frontal și brațe din monel

Culori: montură aurie echipată cu lentilă de culoare albastru închis (28W), montură auriu-rose echipată cu lentile maro (28G), montură auriu-rose echipată cu lentile de culoare maro (28F), montură aurie echipată cu lentile de culoare roșie (33T) și montură argintie echipată cu lentile de culoare gri închis (16B)

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Ochelarii de soare Tom Ford TF0684 reconfirmă abilitățile creatorului total Tom Ford, un veritabil eyewear designer ce promoveză monturi cu personalitate concepute pentru cei care știu să poarte accesorii ce invită privitorul la o călătorie în istoria ochelarilor americani din anii `50. Frontalul decupat în forma “ochilor de pisica” s-a impus posterității datorită frumoasei Marilyn Monroe și aerului său irezistibil surprins într-o secvență antologică regizată de românul Jean Negulesco în filmul How to Marry a Millionaire (1953).

Ochelarii de soare FT0684 Veronica aparțin colecției Tom Ford Eyewear primăvară-vară 2019, punând în evidență conceptul New Iconic. Modelul ilustrează înclinația stilistului american pentru modelele care au făcut istorie, forma cat-eye fiind un exemplu al promovării prin intermediul vedetelor de la Hollywood. Prezența logo-ului chiar pe lentilă – litera T amplasată la extremitatea temporală – reprezintă  un element de autenticitate și subliniază natura exclusivă a colecției Tom Ford Eyewear.

Ochelarii de soare FT0684 asigură purtătorului atât protecție la radiațiile ultraviolete, cât și un stil personal bine definit. Modelul Tom Ford FT0684 Veronica este disponibil în cinci versiuni cromatice, la două din ele lentilele fiind tratate special (culorile 16B și 28F).

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Toţi ochelarii de soare distribuiți de Sover Optica sunt echipamente individuale de protecţie optică prevăzute cu filtre solare ce elimină efectele dăunătoare ale radiaţiilor UVA sau UVB, fiind realizați în conformitate cu normele tehnice prevăzute în Regulamentul European nr. 425/2016. Toate aceste echipamente optice de protecție solară pot fi achiziționate – direct sau la comandă – în cadrul magazinelor de optică medicală sau centrelor oftalmologice din România. Pentru toate perechile de ochelari de soare distribuite, Sover Optica atașează Nota Informativă tradusă în limba română. Potrivit actualului Regulament European nr. 425/2016, termenul “echipamente individuale de protecție” (EIP) definește “echipamente proiectate și fabricate pentru a fi purtate sau utilizate de o persoană pentru a se proteja împotriva unuia sau mai multor riscuri la adresa sănătății sau securității sale”.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Marcolin Group Spa deține dreptul pentru proiectarea, producția și distribuția colecției TOM FORD Eyewear, semnând acordul de licență cu Tom Ford International în aprilie 2005.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția Tom Ford Eyewear.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu 2007, colecţiile de ochelari Tom Ford sunt distribuite în România de către Sover Optica.