Politica de Confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Sover Optica S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

S.C. Sover Optica S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor/clientilor privind produsele si serviciile oferite, pentru reclama, marketing si publicitate.

S.C. Sover Optica S.R.L. solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai in scopul comunicarilor comerciale. Astfel, soveroptica.ro poate notifica utilizatorii privind noutatile din domeniul nostru de activitate prin newsletterul periodic, si poate trimite felicitari sau alte mesaje speciale.

Furnizarea datelor personale nu implica nici o obligatie din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date.

Refuzul dumneavoastra de a furniza datele necesare determina imposibilitatea noastra de a va putea contacta si a va transmite informatii.

Soveroptica.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul soveroptica.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

S.C. Sover Optica S.R.L. va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si NU va vinde, NU va închiria si NU va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa:  B-dul Biruintei nr. 48-50, 077145 Pantelimon, Judetul Ilfov, ROMANIA sau la numarul de fax: +4 021 351 66 27