Roberto Cavalli RC5004

 

Dimensiuni: 54□16 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: trapezoidal cu linii rotunjite/ frontal cu anouri închise

Material: frontal și brațe din monel / décor lateral cu cristale Swarovski în stil pave

Culori: frontal auriu roze cu brațe fildeș, frontal bronz  roze cu brațe havana, frontal paladium cu brațe negre

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Montura Roberto Cavalli RC5004 are o linie clasică cu accente modern glam, fiind adresată femeilor cu vârste cuprinse între 40 și 45 de ani înzestrate cu putere de cumpărare și atrase de prestigiu. Aceste purtătoare sunt preocupate de investiția în materiale nobile, în accesorii personale a căror eleganță și funcționalitate să-și păstreze valoarea în timp. Prezența însemnului heraldic – acronimul “RC” – pe prima porțiune a ambelor brațe ilustrează apartenența purtătoarei la o categorie de public ce preferă virtuțile luxului ostentativ.

Aspectul nobil este evidențiat printr-un grup de cristale Swarovski montate în stil pave (o mulțime de cristale dispuse într-o alăturare ritmică și fixate fie cu adeziv, fie prin cleme metalice, rezultând o suprafață continuă de cristale înșiruite) ce oferă un efect de super-strălucire întregului braț, eleganța decorului de formă circulară amintind de silueta reptilei și intrând în consonanță atât cu adresabilitatea aristocratică, cât și cu universul brandului părinte.

Forma anoului trapezoidal cu linii rotunjite este foarte versatilă, asigurând montajul oricărui tip de corecție optică, precum și insertul unor filtre solare. Cromatica brațelor decorate cu cristale pave se asortează cu terminațiile din acetat de celuloză, susținând aspectul rafinat al monturii. Roberto Cavalli RC5004 se remarcă prin stilul nobil și elaborat, certificând deopotrivă omagiul naturii și gustul designerului florentin pentru accesorii personale pline de exuberanță, extrem de sofisticate, ce vibrează intens și stârnesc imaginația prin fiecare detaliu.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Marcolin Group Spa deține drepturile pentru proiectarea, producția și distribuția globală a ochelarilor Roberto Cavalli, semnând acordul de licență cu creatorul Roberto Cavalli în anul 1999. Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția Roberto Cavalli Eyewear.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu februarie 2003, Sover Optica a demarat distribuția colecțiilor Roberto Cavalli Eyewear pe piața românească de profil.