Roberto Cavalli RC5001

 

Dimensiuni: 53□16 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: cat-eye cu accent browline / frontal cu anouri închise

Material: frontal din monel și brațe din acetat de celuloză/ décor lateral cu insert de elemente crystal rock Swarovski

Culori: frontal auriu roze cu brațe havana, frontal auriu roze cu brațe fildeș, frontal paladium cu brațe negre

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Montura Roberto Cavalli RC5001 are un format consacrat cu accente modern glam, fiind adresată femeilor cu vârste cuprinse între 35 și 45 de ani înzestrate cu putere de cumpărare și atrase de prestigiu. Aceste purtătoare sunt preocupate de investiția în materiale nobile, în accesorii a căror eleganță și funcționalitate să-și păstreze valoarea în timp. Prezența însemnului heraldic – acronimul “RC” – pe prima porțiune a ambelor brațe ilustrează apartenența purtătoarei la o categorie ce aleg accesorii personale aparținând luxului ostentativ.

Aspectul wow este evidențiat printr-un grup de cristale ce oferă un efect de super-strălucire sectorului metalic ce marchează zona articulației, având rol de accent în ansamblul compozițional. Decorul intră în consonanță cu adresabilitatea aristocratică, montura fiind extrem de elegantă.

Forma anoului cat-eye este foarte versatilă, asigurând montajul oricărui tip de corecție optică, precum și insertul unor filtre solare. Cromatica brațelor intră în contrast sau se asortează cu frontalul metalic, susținând aspectul wow al monturii. Roberto Cavalli RC5001 se remarcă prin stilul nobil și elaborat, certificând gustul designerului florentin pentru accesorii personale pline de exuberanță, extrem de sofisticate, ce vibrează intens și stârnesc imaginația prin fiecare detaliu.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Marcolin Group Spa deține drepturile pentru proiectarea, producția și distribuția globală a ochelarilor Roberto Cavalli, semnând acordul de licență cu creatorul Roberto Cavalli în anul 1999. Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția Roberto Cavalli Eyewear.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu februarie 2003, Sover Optica a demarat distribuția colecțiilor Roberto Cavalli Eyewear pe piața românească de profil.