Roberto Cavalli RC5007

Dimensiuni: 54□14 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: cat-eye / frontal cu anouri închise

Material: frontal din acetat de celuloză și brațe din monel / décor lateral cu simbolul șarpelui confecționat din acetat

Culori: frontal negru cu brațe auriu roze, frontal havana închis cu brațe bronz, frontal bicolor – lila havana – cu brațe roz, frontal bicolor – piersică havana – cu brațe roz

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Montura Roberto Cavalli RC5007 apeleză la clasicul format cat-eye cu accente glamour, fiind adresată femeilor cu vârste cuprinse între 35 și 40 de ani, purtătoare înzestrate cu putere de cumpărare ce apreciază originalitatea și expresivitatea designului. Ele consideră ochelarii drept o armă de seducție, capacitatea lor expresivă fiind dublată de impactul unui accesoriu de modă cu statut de protagonist, determinând alcătuirea întregului sistem de vestimentație. Sunt femei ce adoră consumul ostentativ, provocatoare, sofisticate și puternice, dornice să fie admirate.

Aspectul inedit al monturii este evidențiat printr-un efect de răsucire ce oferă unicitate întregului braț, amintind de silueta șarpelui încolăcit și intrând în consonanță cu vocabularul brandului părinte. Prezența logotipului “Roberto Cavalli” pe prima porțiune a ambelor brațe ilustrează apartenența purtătoarei la o categorie de public ce adoră virtuțile luxului ostentativ.

Montura RC5007 completeză seria monturilor anterioare din monel – RC5005 și RC5006. Forma anoului cat-eye din acetat de celuloză este foarte confortabilă și versatilă, asigurând montajul oricărui tip de corecție optică, precum și insertul unor filtre solare. Cromatica generală asortează nuanțele frontalului cu motivul șarpelui și cu terminațiile din acetat de celuloză, susținând aspectul rafinat al monturii.

Roberto Cavalli RC5007 se remarcă prin stilul expresiv și inedit, certificând deopotrivă omagiul naturii și gustul designerului florentin pentru accesorii personale pline de exuberanță, ce vibrează intens și stârnesc imaginația prin fiecare detaliu.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Marcolin Group Spa deține drepturile pentru proiectarea, producția și distribuția globală a ochelarilor Roberto Cavalli, semnând acordul de licență cu creatorul Roberto Cavalli în anul 1999. Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția Roberto Cavalli Eyewear.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu februarie 2003, Sover Optica a demarat distribuția colecțiilor Roberto Cavalli Eyewear pe piața românească de profil.