Roberto Cavalli RC5015

 

Dimensiuni: 53/55□16 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: cat-eye/ frontal cu anouri închise

Material: frontal și brațe din acetat de celuloză / décor heraldic metalic și cristale Swarovski

Culori: frontal negru, havana, cristal, violet

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Montura Roberto Cavalli RC5015 apeleză la clasicul format cat-eye, fiind adresată femeilor cu vârste cuprinse între 35 și 45 de ani cu putere de cumpărare și atrase de prestigiu. Aceste purtătoare sunt preocupate de investiția în materiale nobile, în accesorii personale a căror eleganță și funcționalitate să-și păstreze valoarea în timp. Aspectul elegant al monturii este evidențiat printr-un efect unic amplasat în proximitatea articulației, atât pe frontal, cât și pe brațe. Logotipul metalic ce reprezintă acronimul Roberto Cavalli devine centru compozițional al decorului, marcând statutul purtătoarei ce preferă virtuțile luxului ostentativ. Grupul de cristale Swarovski montate în masa de acetat cu ajutorul unor tehnici laser mimează textura granulată a pielii de șarpe, oferind un efect de super-strălucire atât extremității frontalului, cât și brațelor. Decorul modelului RC 5015 reprezintă un veritabil exemplu de măiestrie, intrând în consonanță atât cu adresabilitatea aristocratică specifică universului haute couture, cât și cu vocabularul brandului părinte.

Forma anoului cat-eye este foarte confortabilă și versatilă, asigurând montajul oricărui tip de corecție optică, precum și insertul unor filtre solare. Purtătoarele pot selecta dintr-un sortiment larg de opțiuni, cromatica generală asortând nuanțele frontalului cu brațele din acetat de celuloză ce susțin aspectul rafinat al monturii.

Roberto Cavalli RC5015 se remarcă prin forma atemporală, prin culori perfect asortate și decoruri unice, certificând gustul designerului florentin pentru rafinament, strălucire și glamour, atribute transpuse în accesorii personale ce pot acompania ținute elegante și stilate.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Marcolin Group Spa deține drepturile pentru proiectarea, producția și distribuția globală a ochelarilor Roberto Cavalli, semnând acordul de licență cu creatorul Roberto Cavalli în anul 1999. Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția Roberto Cavalli Eyewear.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu februarie 2003, Sover Optica a demarat distribuția colecțiilor Roberto Cavalli Eyewear pe piața românească de profil.