Tom Ford FT5401

 

Dimensiuni: 49/51□20 / lungimea brațelor = 145 mm

Formă: frontal cu anouri închise declinat din stilul round

Material:  acetat de celuloză

Culori: transparent, transparent ocru, negru, havana

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Montura TF5401 ilustrează înclinația designerului american pentru modelele care au făcut istorie, forma round fiind atât un exemplu al promovării prin intermediul vedetelor de la Hollywood, căt și o dovadă a puterii de impact a cinematografiei. TF5401 se adresează ambelor genuri de purtători cu vârste cuprinse între 25 și 55 de ani, un public preocupat nu atât de tendințele momentului, cât mai ales de rigoarea compozițională specifice stilului new-iconic, un teritoriu compozițional în care Tom Ford se simte în largul său.

Pentru promovarea globală, Tom Ford colaborează cu Lady Gaga pentru campania de imagine din sezonul primăvară-vară 2016. Celebra solistă pop apare într-o cascadă de scene filmate dintr-un singur unghi și iluminate în stilul Saturday Night Fever, specific anilor `70. Designerul recunoaște că s-a inspirat din emisiunea Soul Train, utilizând colona sonoră “I Want Your Love”, o piesă iconică a trupei disco Chic.

Lady Gaga apare cu ochelarii Tom Ford TF FT5401_020 prevăzuți cu Clip-On FT5401. Clipul regizat de Nick Knight evidențiază binecunoscutul rol al ochelarilor de soare-mască a personalității, oferind purtătorului posibilitatea de a-și asuma la comandă o altă identitate, în funcție de situație.

Amprenta stilului minimalist Tom Ford se reflectă în silueta alungită a literei T – un semn identitar dispus pe ambele brațe și o parte din frontal, ce devine, prin repetiție, numitorul comun al colecției.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Marcolin Group Spa deține dreptul pentru proiectarea, producția și distribuția colecției TOM FORD Eyewear, semnând acordul de licență cu Tom Ford International în aprilie 2005.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția Tom Ford Eyewear.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu 2007, colecţiile de ochelari Tom Ford sunt distribuite în România de către Sover Optica.