Tom Ford TF5296

 

Dimensiuni: 55□14 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: frontal cu anouri închise decupate în stilul monturilor aviator

Material:  acetat de celuloză

Culori: negru, maro deschis, maro închis

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Montura TF5296 ilustrează înclinația designerului american pentru modelele care au făcut istorie, forma aviator fiind un exemplu al promovării prin intermediul vedetelor de la Hollywood, precum și al puterii de impact a cinematografiei. TF5296 confirmă abilitățile creatorului total Tom Ford, un designer de ochelari ce promoveză monturi cu personalitate concepute pentru cei care știu să poarte accesorii ce invită privitorul la o călătorie în istoria ochelarilor americani. Sunt adepții stilului fără vârstă, persoane ce aleg să investească în “modele pentru o lungă perioadă de timp, adevărate piese de colecție. Sunt preocupați de consecvenţă, în pofida efemerului unor colecţii la modă.”

TF5296 se adresează segmentului masculin, cu vârste cuprinse între 25 și 55 de ani, un public preocupat nu atât de tendințele momentului, cât mai ales de rigoarea compozițională specifice stilului new-iconic. Expresivitatea unică a ochelarilor aviator din preajma celui de-al doilea război mondial oferă purtătorului un aer atemporal cu un puternic impact vizual, garantându-i o imagine ce mereu va fi asociată cu eroismul celor care luptă pentru libertate, virtute ce trebuie dublată de disciplină cazonă, performanță, vigoare și curaj.

Amplitudinea anoului permite montajul oricărui tip de corecție optică, precum și insertul unor filtre solare.

Amprenta stilului minimalist Tom Ford se reflectă în silueta alungită a literei T – un semn identitar dispus pe ambele brațe și o parte din frontal, ce devine, prin repetiție, numitorul comun al colecției.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Marcolin Group Spa deține dreptul pentru proiectarea, producția și distribuția colecției TOM FORD Eyewear, semnând acordul de licență cu Tom Ford International în aprilie 2005.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția Tom Ford Eyewear.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu 2007, colecţiile de ochelari Tom Ford sunt distribuite în România de către Sover Optica.