Tom Ford TF5300

 

Dimensiuni: 57□14 / lungimea brațelor = 140 mm

Formă: frontal cu anouri închise decupate poligonal

Material: acetat de celuloză

Culori: negru, havana

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Montura TF5300 ilustrează înclinația stilistului american pentru modelele care au făcut istorie, forma poligonală oversize fiind un exemplu al promovării prin intermediul vedetelor de la Hollywood, precum și al puterii de impact a cinematografiei. TF5300 confirmă abilitățile creatorului total Tom Ford, un eyewear designer ce promoveză monturi cu personalitate concepute pentru cei care știu să poarte accesorii ce invită privitorul la o călătorie în istoria ochelarilor americani din anii `60. Este memorabilă apariția lui Audrey Hepburn echipată cu ochelarii de soare oversize de culoare neagră din pelicula Breakfast at Tiffany’s (1961).

TF5300 se adresează segmentului feminin, cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani, un public preocupat nu atât de tendințele momentului, cât mai ales de rigoarea compozițională specifice stilului classic-chic, un teritoriu expresiv în care Tom Ford este un maestru desăvârșit.

Amplitudinea și forma poligonală a anoului asigură montajul unor corecții optice adaptate la dimensiunile standard ale lentilelor oftalmice, precum și insertul unor filtre solare.

Amprenta stilului minimalist Tom Ford se reflectă în silueta alungită a literei T – un semn identitar dispus pe ambele brațe și o parte din frontal, ce devine, prin repetiție, numitorul comun al colecției.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Marcolin Group Spa deține dreptul pentru proiectarea, producția și distribuția colecției TOM FORD Eyewear, semnând acordul de licență cu Tom Ford International în aprilie 2005.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția Tom Ford Eyewear.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu 2007, colecţiile de ochelari Tom Ford sunt distribuite în România de către Sover Optica.