Tom Ford TF5397

 

Dimensiuni: 49□19 / lungimea brațelor = 145 mm

Formă: frontal cu anouri închise decupate în stilul monturilor panto din anii `20

Material:  frontal din acetat de celuloză, brațe din monel și terminale din acetat de celuloză

Culori: negru, havana, maro deschis, red-horn

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Montura TF5297 ilustrează înclinația designerului american pentru modelele care au făcut istorie, forma panto cu accent trapezoidal fiind un exemplu al promovării prin intermediul vedetelor de la Hollywood – Woody Allen în filmul Manhattan (1979), precum și al puterii de impact a cinematografiei. TF5297 confirmă abilitățile creatorului total Tom Ford, un designer de ochelari ce promoveză monturi cu personalitate concepute pentru cei care știu să poarte accesorii ce invită privitorul la o călătorie în trecut. Sunt adepții stilului fără vârstă, persoane ce aleg să investească în “modele pentru o lungă perioadă de timp, adevărate piese de colecție. Sunt preocupați de consecvenţă, în pofida efemerului unor colecţii la modă.”

TF5297 se adresează ambelor genuri, cu vârste cuprinse între 25 și 55 de ani, un public preocupat nu atât de tendințele momentului, cât mai ales de rigoarea compozițională specifice stilului new-iconic. Expresivitatea unică a ochelarilor dintr-o epocă aflată la un veac distanță oferă purtătorului un aer atemporal cu un puternic impact vizual, garantându-i o imagine ce mereu va fi asociată cu erudiția și inteligența.

Anoul pantoscopic permite montajul oricărui tip de corecție, precum și utilizarea ramei drept suport pentru insertul unor filtre solare.

Amprenta stilului minimalist Tom Ford se reflectă în silueta delicată a literei T – un semn identitar ce sugererază numele stilistului, dispus pe ambele brațe și o parte din frontal, ce devine, prin repetiție, numitorul comun al colecției.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Marcolin Group Spa deține dreptul pentru proiectarea, producția și distribuția colecției TOM FORD Eyewear, semnând acordul de licență cu Tom Ford International în aprilie 2005.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind colecția Tom Ford Eyewear.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu 2007, colecţiile de ochelari Tom Ford sunt distribuite în România de către Sover Optica.