Tonometru Non-Contact NCT-200

Tonometru NCT-200 este un aparat care se remarcă prin uşurinţa în utilizare. Ecranul LCD color rabatabil de 5.7 inch oferă o imagine excelentă a ochiului şi accesul facil la pictogramele clare şi intuitive din care este format meniul de lucru.

Ecranul este rabatabil atat pe verticala cu un unghi de 40º cat si catre stanga cu 30º asigurand in acelasi timp vizibilitatea excelenta din orice pozitie de lucru si posibilitatea asistarii pacientului in timpul masuratorii.

Aparatul include câteva caracteristici de siguranţă importante:

-       Noul sistem inteligent de control al jetului de aer (SPC):

Sistemul SPC, care include noul motor de calcul al algoritmului de, face posibilă ajustarea presiunii de aer instantaneu şi adaptarea precisa la presiunea intraoculara a pacientului. Asigura, de asemenea, un nivel minim de zgomot si presiune a jetului de aer.

-       Mecanism de oprire a mişcării orizontale pentru evitarea contactului accidental cu ochiul pacientului.

-       Functie de evaluare a gradului de incredere in masuratorile efectuate.

-       Mesaj de avertisment sonor şi afisat pe ecran pentru situaţiile în care în timpul măsurării, aparatul este situat prea aproape de ochiul pacientului.

Măsurătoarea poate fi efectuată atunci când alinierea s-a realizat corect.

Deasemenea aparatul include şi alte caracteristici utile cum ar fi regimul economic de lucru, interfaţa serială pentru calculator şi imprimanta termică cu tăiere automată a hârtiei.

 

Gamă de măsură: 1 60[mmHg]/0.1~8.0[kPa]

Pas de măsură: 1[mmHg]/ 0.1[kPa]

Distanţa de lucru: 11[mm]

Alimentare: 100~240V 50/60 Hz

Dimensiuni: 240 lăţime X 422 adâncime X438 înălţime

Greutate: aprox. 13Kg