Viziune Misiune Valori

VIZIUNE

Sover Optica isi propune sa devina in Romania cel mai performant furnizor de articole optice dedicate ingrijirii si corectarii vederii umane, oferind produse si servicii de inalta calitate, conforme atat cu nevoia primordiala de siguranta, cat si cu nevoia de distinctie si recunoastere sociala a oricarei persoane.

MISIUNE

Vom promova livrarile unor produse si servicii personalizate, care sa confere purtatorilor de articole optice libertate deplina de actiune, in perfecta armonie cu stilul propriu de viata si aspiratiile individuale.

Ne propunem sa contribuim in mod continuu la succesul afacerii clientilor nostri prin oferirea unei game complete si performante de produse si servicii, adaptate cerintelor pietei romanesti, in conditiile promovarii unui sistem integrat/stabil de colaborare si al sustinerii unei relatii reciproc avantajoase,  pentru o dezvoltare durabila.

Vom dezvolta pe termen lung o afacere profitabila, bazata pe incredere reciproca si care sa genereze siguranta deplina atat partenerilor si investitorilor nostri, cat si comunitatii.

Vom asigura echipei Sover Optica un cadru profesional de lucru care sa permita afirmarea si dezvoltarea individuala si conturarea unor relatii deschise si creative intre acestia.

Ne vom implica permanent in raspandirea si consolidarea conceptului de cultura a vederii in randul opiniei publice din Romania.

VALORI

Integritate

Principiile eticii ne calauzesc in orice actiune intreprinsa. Ele determina verticalitatea si integritatea comportamentului nostru.

Respect

Lumina. Vedere, profesie, inovatie. Echipa, producatori, clienti, competitori. Fata de toti si toate aratam respect.

Curaj

Entuziasmul nostru este inspirat de noutatea oricarei descoperiri.

Deciziile asumate demonstreaza atitudinea vizionara si curajul schimbarii.

Performanta

Toate produsele si serviciile noastre sunt inzestrate cu performanta, atribut pe care il oferim consecvent clientilor nostri pentru atingerea succesului. Spiritul de echipa si competenta profesionala a fiecarui membru al companiei vor fi recunoscute drept cele mai pretioase calitati.

Cultura

Apartinem comunitatii si suntem datori sa promovam numai acele solutii sigure, confortabile si excelente care sa determine cresterea calitatii vietii.

Suntem convinsi ca evolutia individuala este iluminata de cultura vederii si se sprijina pe respectul fata de propriile aspiratii.