Salonul Național de Optică și Optometrie (SNOO) – ediţia a XVIII-a

07/06/2019 - 09/06/2019

 

La Salonul Național de Optică și Optometrie (SNOO), Sover Optica va expune întreg portofoliul de produse în cadrul standului 7, situat la parterul complexului Brașov Business Park. Cu acest prilej, Sover Optica își va reconfirma rolul de furnizor tradițional pe piața națională de articole destinate îngrijirii vederii. În sectorul ochelarilor, cele 30 de colecții acoperă ambele categorii – vedere și soare, precum și toate segmentele de preț – premium, medium sau budget, certificând creativitatea celor 7 furnizori - MarcolinTrevi ColiseumPramaorCentro Style4Planets (Italia), Grosfilley (Franța) şi Charmant Group (Japonia). Ultimul este lider mondial în producția de monturi optice confecționate din titan, Charmant fiind un reper în privința cercetării continue a aliajelor din titan și implementării celor mai recente tehnologii. În sectorul echipamentelor pentru atelierul de optică, Sover Optica va etala maşini de şlefuit fabricate de Briot International, unul din cei mai importanţi fabricanţi din sectorul echipamentelor de prelucrare a lentilelor pe contur. Pentru cei interesați de aparatele necesare investigării şi menţinerii sănătăţii vederii, salonul va prilejui pentru a patra oară testarea performanțelor Visionix VX-130, un aparat revoluţionar destinat investigaţiei comprehensive a globilor oculari, integrând 7 măsurători (refracţie, keratometrie, aberometrie, topografie, pupilometrie, tonometrie, cameră anterioară) într-un dispozitiv optic de mici dimensiuni.

Apăsați aici pentru mai multe detalii privind oferta PROMO Sover Optica în domeniul aparaturii de investigație optometrică și oftalmologică.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Despre Salonul Național de Optică și Optometrie (SNOO)

Cea de-a XVIII-a ediţie a Salonului Național de Optică și Optometrie (SNOO) se va desfășura în perioada 7-9 iunie 2019, în complexul Brașov Business Park, unde va beneficia de o suprafaţă de aproape 2000 mp. Salonul reunește toți actorii pieței românești de profil ce activează fie pe piața de afaceri (fabricanți, distribuitori, antreprenori, consultanți de afaceri etc), fie pe piața de retail (rețele de magazine, opticieni, prescriptori – optometriști sau oftalmologi), fiind un prilej perfect de confruntare a cererii cu oferta, de promovare și testare a noilor produse, de evaluare a tendințelor, de informare și formare profesională. Păstrând tradiția, salonul va facilita integrarea pe piața muncii a viitorilor profesioniști ce frecventează cursurile celor trei școli de optică și optometrie din țara noastră.

SNOO este singura expoziţie naţională din domeniul opticii medicale și optometriei, reuniunea fiind organizată anual, la Brașov, de către Patronatul Optica din România, prin intermediul TAMO Optimpex. Potrivit organizatorilor, la SNOO vor fi prezenți peste 45 de expozanți și vor fi etalate peste 560 de colecții de ochelari aparținând celor mai importanţi fabricanţi mondiali. Pe parcursul celor trei zile, salonul va fi vizitat de peste 830 de persoane, reprezentând peste 300 de societăţi comerciale. Profesioniștii vederii pot comanda sau testa cele mai reprezentative produse ale industriei optice, fie că ne referim la rame de ochelari, ochelari de soare, lentile oftalmice corectoare, lentile de contact ori accesorii, fie că vizăm aparatura de investigație optometrică, echipamente de laborator și instrumentar pentru execuția și mentenanța ochelarilor de vedere sau de soare.