Azzaro AZ 32011

 

Dimensiuni: 57□16 / lungimea brațelor = 125 mm

Formă: cat-eye / frontal cu anouri închise

Material: frontal și brațe din acetat de celuloză

Culori: frontal în două versiuni (bleumarin și orange) cu brațe ton sur ton

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - –

Ochelarii de soare Azzaro AZ 32011 constituie un exemplu perfect al modului în care sunt armonizate toate ingredientele unei monturi optice ce intră în categoria ‘best of”. Elementul diferențiator sau factorul wow este amplasat la zona superioară a frontalului, șirul de cristale Swarovski urmând linia sinuoasă a monturii și conferind un aer strălucitor întregii compoziții. Prin aportul pietrelor multifațetate, Azzaro AZ 32011 devine o piesă de colecție ce impune purtarea în anumite configurații. Este meritul studioului de design Grosfilley, ce gestionează proiectarea celor peste 300 de modele ce acoperă 9 colecții de ochelari produse în fiecare an.

Azzaro AZ 32011 se remarcă nu numai prin forma elansată specifică tipologiei cat-eye, ci și prin mixul dintre materiale. Acetatul de celuloză este utilizat pentru frontal și terminale, iar monelul pentru brațe. Culorile conferă nota particulară celor două versiuni – orange, pentru sociabilitate și exuberanță,  albastru, pentru introvertire și inteligență. Dealtfel, albastrul aparține patrimoniului brandului, fiind culoarea preferată a maestrului Loris Azzaro, couturier de origine tunisiană ce inaugura maison Azzaro, acum  50 de ani, în Paris.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Începând cu luna septembrie 2004, colecţiile de ochelari Azzaro Paris sunt distribuite în România de către Sover Optica. Licența Azzaro Paris a fost preluată în anul 1999 de Grosfilley Lunettes odată cu integrarea Dorion, o companie specializată în comercializarea de ochelari pentru segmentul luxury și care deținea la acel moment drepturile de fabricaţie pentru ochelarii Azzaro.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Toţi ochelarii de soare distribuiți de Sover Optica sunt echipamente individuale de protecţie optică prevăzute cu filtre solare ce elimină efectele dăunătoare ale radiaţiilor UVA sau UVB, fiind realizați în conformitate cu normele tehnice prevăzute în Directiva Europeană 89/686/CEE Toate aceste echipamente optice de protecție solară pot fi achiziționate direct sau la comandă în cadrul magazinelor de optică medicală sau centrelor oftalmologice din România. Pentru toate perechile de ochelari de soare, Sover Optica atașează Nota Informativă tradusă în limba română.