Model Blackfin BF679 Palm Bay

 

Dimensiuni: 57□15 / lungimea brațelor = 145 mm

Formă: trapezoidală

Material:  Frontal frezat din titan pur – brațe confecționate din beta-titan*

Greutate: 14.80 g  (montura fără lentile)

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un portochelar

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Montură  100% biocompatibilă – hipoalergenică și fără nichel - concepută și realizată pe baza standardelor neomadeinitaly impuse de către Pramaor: frontalul este produs dintr-o singură bucată de titan; brațe super-flexibile din beta-titan gros de 0,5 mm, o dimensiune unicat la nivel mondial; filtre solare de înaltă calitate din nylon. Montura e prevăzută cu SWORDFISH®, un sistem facil de ajustare predefinită a brațelor de tip “trei in unu”ce permite opticianului să asigure un confort ideal purtătorului. Apasă aici pentru detalii tehnice privind sistemul SWORDFISH®.

Modelul este disponibil în patru versiuni, cromatica deosebit de diversă, precum și jocul de contraste dintre interiorul și exteriorul frontalului fiind puncte forte ale colecției Blackfin. Varianta fuchsia – BK679_Col 419 – poate fi vizualizată în videoclipul de promovare realizat pentru campania de imagine BLACKFIN 2013 in cariera de piatra “Il Casone” din Firenzuola (FI).

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să parcurgeți catalogul online.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Ochelarii de soare Blackfin sunt echipamente individuale de protecție optică_EIP, fiind garantați de către fabricantul Pramaor Italia să îndeplinească o suită de prevederi corespunzătoare încadrării acestui dispozitiv în categoria I de certificare (conform specificațiilor din “Ghidul de aplicare a prevederilor HG 115/ 5.02.2004 privind stabilirea cerințelor esențiale de securitate ale EIP”). Fiecare pereche de ochelari de soare Blackfin este marcată cu simbolul CE, fiind însoțită de Nota Informativă tradusă în limba română ce atestă procentul de protecţie la razele ultraviolete (100% UVA-UVB) și descrie categoria de filtru utilizată (intervalul 0-4), condiţiile de întrebuinţare şi limitele de utilizare, precum şi modul de întreţinere.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

*Beta-titanul (ß-titan) este un aliaj de titan ce conține 85% titan,15% vanadiu și aluminiu, permițând realizarea unor subansamble ușoare, fine și delicate, capabile să reziste solicitărilor mecanice și chimice, concomitent cu creșterea elasticității. Beta-titanul este utilizat în mare măsură în domeniul ortodonțic, fiind adoptat pentru aparatele dentare în anii 1980. Acest tip de aliaj anticoroziv a înlocuit oțelul inoxidabil, având un modul de elasticitate aproape dublu comparativ cu oțelul inoxidabil austenitic.

Complet hipoalergenice si biocompatibile, aliajele de beta-titan prezintă forme alotropice de titan (numite beta) ce le conferă un comportament mai lejer, mai flexibil şi mai rezistent în raport cu titanul pur.

neomadeinitaly titanium