Blackfin BF801 Slot Sun

 

Dimensiuni: 40□33 / lungimea brațelor = 145 mm

Formă: round

Material:  frontal monobloc din titan pur și brațe confecționate din beta-titan

Culori: Negru, negru mat și antracit

Prezentare: produsul se livrează împreună cu un kit personalizat (un portochelar și o microfibră)

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Montură 100% biocompatibilă – hipoalergenică și fără nichel - concepută și realizată pe baza standardelor neomadeinitaly impuse de către Pramaor: frontalul este produs prin frezare dintr-o singură bucată de titan pur; brațe super-flexibile din beta-titan gros de 0,5 mm, o dimensiune unicat la nivel mondial; terminale ajustabile prin intermediul sistemului SWORDFISH®; filtre solare din nylon.  Apasă pentru detalii tehnice privind sistemul SWORDFISH®.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Ochelarii de soare Blackfin BF801 Slot Sun sunt deja în patrimoniul brandului, ei fiind nominalizați la trofeul SILMO d’Or 2016 în categoria “Ochelari de soare”. Pentru Pramaor, era cea dea doua ediție a galelor SILMO d’Or în care juriul aprecia o creație a designerului Corrado Rosson, BF801 fiind remarcat atât pentru modul în care reinterpretează o temă clasică – frontalul round este decupat prin frezare, grosimile anourilor fiind egale cu puntea centrală – cât și pentru o soluție tehnică inovativă – susținerea fără șuruburi a lentilelor. Rezolvarea tehnică apelează la rigiditatea structurii frontalului, stabilitatea titanului pur fiind perfectă pentru asigurarea fixării lentilelor în anourile decupate după o geometrie specifică. Elementul surpriză îl constituie atât grosimea nefirească a conturului anourilor, cât și spațiul liber prezent în partea inferioară a fiecărui anou. Cele două degajări practicate la baza frontalului – amplasate simetric în compoziție – sugerează modul elastic de prindere a filtrelor solare.

Brațele super-flexibile sunt din beta-titan gros de 0,5 mm, o dimensiune unicat la nivel mondial, fiind prevăzute cu SWORDFISH® , un sistem facil de ajustare predefinită a brațelor de tip “trei in unu” ce permite opticianului să asigure un confort ideal purtătorului. Apasă aici pentru detalii tehnice privind sistemul SWORDFISH®.

Cele trei opțiuni cromatice ale ochelarilor de soare Blackfin BF801 (negru, negru mat și antracit) se disting prin aerul sobru, expresivitatea și versatilitatea iconicului round fiind apreciate de ambele genuri de purtători.

Notorietatea mărcii și unicitatea modelului a favorizat apariția Blackfin BF801 Slot Sun în diverse campanii publicitare. Fie că ne referim la actuala campanie de imagine Blackfin “Sky’s The Limit“, fie că vizăm colecția capsulă lansată special pentru Blue Marlin Ibiza, unul din cele mai faimoase cluburi de pe plajele spaniole, BF801 aduce mereu un aer surprinzător în care trecutul și prezentul se regăsesc.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Blackfin este un house brand patentat de Pramaor Italia, fiind poziționat în segmentul premium eyewear designer.

Pentru mai multe detalii privind colecția de monturi optice Blackfin, vă rugăm să parcurgeți catalogul online.

Începând cu 26 octombrie 2012, ochelarii Blackfin sunt distribuiți în România de către Sover Optica.