Charmant by Caroline Abram

 

Catalogul Ch by Caroline Abram – Optical 2021 Jan

Senzualitate  ● Calitate ● Eleganță

Lansată în 2019, colecția Charmant by Caroline Abram reflectă colaborarea dintre designerul parizian Caroline Abram și grupul nipon Charmant, expert mondial în tehnologiile prelucrării ramelor din titan.  Câștigător a două trofee Silmo d`Or – în 2015, pentru ramele de ochelari pentru copii Tête à Lunettes și, în 2019, pentru ochelarii de soare Divine, designerul francez își pune amprenta în forme și volume uimitoare, ale căror expresie plastică se mulează pe solida experiență a specialiștilor Charmant.

Valorificând la maxim stilul oversize specific ochelarilor din epoca muzicii disco, colecția Charmant by Caroline Abram propune două concepte de creație: seducător și fermecător. Disponibile în versiuni bicolore, cele 26 modele Charmant by Caroline Abram sunt pe cât de delicate, pe atât de fascinante. Creați pentru consumatoarele iubitoare de modă, acești ochelari aduc valoare ținutei, asigurând atât o înfățișare romantică sau boho chic, cât și plăcerea purtării unui dispozitiv optic extrem de ușor. Fabricat integral din titan pur, fiecare model Charmant by Caroline Abram joacă rolul unui veritabil accesoriu vestimentar remarcându-se prin senzualitate, calitate și eleganță.

Seducător ● captivant și rafinat

Modelul CH 12561 aparține conceptului Seducător, evidențierea ochilor datorându-se designului feminin, caracterizat de silueta amplă a anoului în care curbele sunt dominante. Schema cromatică apelează la nuanțe proaspete ce subliniază contrastul dintre partea superioară a monturii, care este mai pronunțată și partea inferioară, mult mai subțire. Terminalele sunt ușoare și delicate, adăugând ochelarilor o notă discretă.

Fermecător ● generos și clasic

Conceptul Fermecător se remarcă prin combinația de forme și culori contrastante. În cazul modelului CH 12566, decorul superior sudat în spatele frontalului adaugă adâncime și culoare, efectele 3D contribuind la distincția monturii și la conturarea unui elegant accesoriu de modă.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Începând cu luna aprilie 2019, colecția de ochelari Charmant by Caroline Abram este distribuită în România de către Sover Optica.

Apăsați aici pentru a descoperi modelele colecției Charmant by Caroline Abram.

Apăsând aici, puteți vizualiza videoclipul campaniei de imagine 2021 Charmant by Caroline Abram.