Charmant Perfect Comfort

Catalogul colectiei 2019
Catalogul colectiei 2018
Suplimentul colectiei 2018
Catalogul colectiei 2017

Noua colecție de monturi optice Charmant Perfect Comfort reprezintă expresia concretă a confortului în purtare. Urmându-și obiectivul de a oferi purtătorilor cele mai performante monturi în privința durabilității, siguranței, ușurinței și confortului, specialiștii japonezi de la regândesc modul de realizare a ramelor pentru ochelari. Sloganul “Confort fără nici un compromis” evidențiază punctul forte al colecției Charmant Perfect Comfort – monturi confecționate din aliaje de titan și proiectate pentru a genera instant purtătorului cea mai bună senzație de confort.

Designul ramelor se remarcă printr-un perfect balans între estetică și ergonomie, fiind realizate în mare parte din titan pur, brațele având și componente confecționate din Excellence Titan. Pe lângă extraordinara flexibilitate a brațelor ce urmează anatomia feței și geometria terminalelor ergonomice, un element distinct îl constituie adaptarea dinamică a pernițelor nazale. Adaptive nose pads reacționează la temperatura corpului, permițând pernițelor să-și schimbe treptat forma, preluând curbura nasului.

Monturile Charmant Perfect Comfort se remarcă printr-un aspect contemporan, accentele cromatice sau formale susținând ideea centrală a colecției prin detalii integrate subtil în ansamblul monturii.

Colecția Charmant Perfect Comfort se adresează ambelor genuri, persoane cu un stil de viață activ ce apreciază confortul cotidian în toate ocaziile. Indivizi cu o mare încredere în sine, investesc în obiecte personale ce reflectă tendințele modei actuale și încorporează materiale sau tehnologii recente. Purtătorii de monturi Charmant Perfect Comfort sunt preocupați continuu de purtarea unor ochelari cu mare valoare adăugată, trăsătură ce presupune un echilibru între confort, estetică și materiale de înaltă calitate.

Începând cu luna iunie 2015, colecția de ochelari Charmant Perfect Comfort este distribuită în România de către Sover Optica.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Click aici pentru a vizualiza videoclipul  Charmant Perfect Comfort – Ergonomic eyewear design (ian 2019).

Apăsați aici pentru a descoperi universul colecției Charmant Perfect Comfort