Charmant Titanium Perfection

 

Catalogul Ch Titanium Perfection – Optical 2024

Charmant Titanium Perfection aparține categoriei mass market medium, fiind un house brand al Charmant Group.

Ocupând prima poziție în topul vânzărilor Grupului Charmant, colecția se remarcă prin diversitatea tipologiilor formale, perfecțiunea detaliilor, calitatea designului și performanțele materialelor. Monturile Charmant Titanium Perfection sunt confecționate din toate aliajele de titan furnizate de Charmant Group – Excellence Titan, Memory Titanium, Z-Titanium sau Beta Titanium (ß-Titanium) – reușind să asigure purtătorilor o excelentă funcționalitate. Aspectul high-tech al finisajelor și stilul contemporan se completează cu migala artizanală, rezultând o colecție apreciată de purtătorii de ochelari din întreaga lume, ce denotă o fuziune perfectă între modernitate, autenticitate, ușurință, robustețe și confort.

Monturile Charmant Titanium Perfection sunt destinate purtătorilor încrezători în propria persoană, atrași de autenticitatea designului și echilibrul perfect dintre formă și funcție, dintre performanțele aliajelor din titan și evoluția permanentă a noilor tehnologii.

 

Personalitatea brandului Charmant Titanium Perfection

• Ambițios – Ambiția de a produce cel mai bun produs

• Modern – În pas cu tendințele modei

• Accesibil – Acoperă diverse gusturi și cerințe

Performant - Oferă maximă funcționalitate bazându-se pe materiale excepționale și tehnologii inovative

• Perfect Formele sunt atent proporționate, detalii finisate cu minuțiozitate artizanală, materiale 100% biocompatibile pe bază de aliaje din titan, monturi de o inegalabilă ușurință și robustețe ce asigură un confort uimitor în purtare

 – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

Începând cu luna martie 2012, colecţiile de ochelari Charmant sunt distribuite în România de către Sover Optica.

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -