Charmant-Z

Catalogul Charmant-Z Optical 2024

Colecția de ochelari Charmant-Z este una din licențele proprii fabricantului japonez Charmant Group, fiind poziționată în segmentului mass market premium și adresându-se publicului masculin. Monturile Charmant-Z sunt expresia unui concept unitar de design ce combină performanțele Excellence Titan, cel mai performant aliaj de titan realizat de Charmant, cu dezideratele frumuseții funcționale pentru a oferi purtătorilor o imagine atemporală, precum și o inegalabilă fiabilitate și confort. Dacă Z reprezintă ultima literă a alfabetului, atunci colecția Charmant-Z simbolizează atingerea perfecţiunii printr-o evoluție fără sfârşit, în care tehnologia contemporană, designul de produs şi studiul materialelor fuzionează cu succes.

Plecând de la premisa că lumea se află într-o continuă evoluție, specialiștii mondiali ai titanului au reinventat brațele ochelarilor. Toate monturile ce compun Excellence Titan Line sunt echipate cu un sistem flexibil compus din 3 segmente din Excellence Titan, articulația inteligentă Links Function fiind brevetată la nivel mondial. Excellence Titan combină ușurința excepțională specifică titanului cu înaltă flexibilitate a materialelor înzestrate cu memoria formei, fiind cel mai confortabil dintre aliajele pe bază de titan pe care Charmant Group îl oferă astăzi clienților săi.

Performanțele inegalabile ale monturilor Charmant-Z, precum și eleganța stăpânită a formelor cu trăsături masculine au fost distinse cu diverse premii de excelență în design, modelul ZT1175 primind trofeul Eyewear of the Year 2013 la Salonul Internațional de Optică de la Tokyo.

- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Apăsați aici pentru a vizualiza colecția de ochelari Charmant-Z.