Clarkids

Catalogul 2019 – Clarkids

Catalogul 2017 – Clarkids

Ochelarii Clarkids aparțin categoriei mass market și sunt poziționați in segmentul budget, configurând una din colecțiile  house brand ale fabricantului italian Trevi Coliseum.

Colecția Clarkids apelează la materiale pentru monturi optice adecvate stilului de viață și caracterului ludic: acetat de celuloză, TR90, ultem și monel.

Cromatic, colecția de ochelari Clark oferă versiuni uni ori bicolore, precum și modele atent elaborate, ce recurg fie la soluții tehnice bazate pe utilizarea acetatului multistrat în combinație cu frezarea laser, fie la colarea unor componente laminate din acetat.

Personalitatea brandului Clarkids   Accesibil – Optimist– Robust – Confortabil

Consumatorul Clarkids

Ochelarii Clarkids sunt adresați purtătorilor cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani, copii și adolescenți dinamici și extrovertiți, atrași de confort, funcționalitate și fiabilitate. Ei doresc un obiect a cărui personalitate să fie remarcată prin valoarea adăugată datorată designului modern și cromaticii vesele, asortate cu bunadispoziție și optimismul.

- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - -

Începând cu anul 1998, colecţia de ochelari Clarkids fabricată de Trevi Coliseum este distribuită în România de Sover Optica.